Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Vlak naletio na automobil: 'Svi smo u šoku, on stalno povraća'

None Foto: čitateljica 24sata 4

Vozač auta je neoprezno prelazio prugu, ne poštivajući svjetlosne signale pa ga je udarila lokomotiva. Nitko nije stradao, a materijalna šteta je velika dok je vozač prošao s lakšim ozljedama, rekli su iz policije

To mi je nećak, u velikom smo šoku. Na sreću prošao je s ogrebotinom, ali je još u bolnici jer ima potres mozga i povraća, rekla nam je uznemirena teta vozača auta. 

Foto: Vatrogasci Donja Gračenica

Na automobil je naletio vlak na pužnom prijelazu u Gračenici kraj Kutine u nedjelju oko 14 sati, potvrdila nam je policija. 

Foto: čitateljica 24sata

- Vozač auta je neoprezno prelazio prugu, ne poštivajući svjetlosne signale pa ga je udarila lokomotiva. Nitko nije stradao, a materijalna šteta je velika dok je vozač prošao s lakšim ozljedama. Vozilo je njemačkih registracija, ali je vozač hrvatski državljanin - rekli su nam iz policije. 

Foto: Vatrogasci Donja Gračenica

Komentari (129)
  • Odšteta strojovođi radi debila, straha i stresa.

    1. 12. 2019,   19:59
  • Jbg kad strojovođa nezda da BMW ima prednost uvijek 😂😂😂😂😂

    1. 12. 2019,   20:22
  • Kada ja stanem u potpunosti na prugu, pošto ima znak stop, pogledam lijevo i desno, za to vrijeme vozači iza mene mašu i trube. Neki jednostavno nemaju dovoljno razvijen mozak, za tako složene operacije kao što je vožnja. I kada bi ugrožavali samo sebe, to bi bilo super, ali obično takve neznalice u smrt odvuku nevine ljude, koji su se zatekli u krivo vrijeme na krivom mjestu

    1. 12. 2019,   20:21