Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Vlak naletio na biciklista blizu Trnave: Smrtno je stradao...

None Foto: Marko Prpic/PIXSELL 6

Oko 16.40 vlak je naletio na biciklista u blizini željezničke postaja Trnava u Zagrebu. Biciklist je smrtno stradao. Očevid je u tijeku

Biciklist je preminuo u naletu vlaka u blizini željezničke postaje Trnava u nedjelju oko 16.40 sati, rekli su iz policijske uprave zagrebačke. Vlak koji je naletio na muškarca zaustavio se na sljedećoj stanici, a policija je napravila očevid kojim će utvrditi što se točno dogodilo. Vlakovi u smjeru Zagreba nisu vozili nekoliko sati. 

Kako doznajemo, riječ je o starijem muškarcu koji živi u Trnavi već godinama. Poznat je stanovnicima koji kažu kako su ga često viđali da se vozi na biciklu.

- Prošao je preko ove pruge već sto puta. Koliko znam išao je prema pučkoj kuhinji. Uvijek se jako tresao, bio je bolestan i jedva je vozio taj bicikl - rekla na je stanovnica Travna koja je muškarca viđala u naselju. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

 

Uskoro više... 

Komentari (93)
  • Glup i neoprezan se moze biti i kao pjesak i kao biciklist i kao vozac. Stvar je prometne kulture i razvijene inteligencije da u trenutku procjenis je li omjer ulozeno-dobiveno dobar za tebe, uz postovanje propisa prije svega...tako imamo u novom zg svakodnevno, starije ljude koji veselo i cilo pretrcavaju (?) 5 traka, bicikliste koji pojma nemaju o propisima, tupsone koji za volanom bulje u mob...jbg inteligencija je cudna biljka...

    30. 6. 2019,   18:52
  • Kad se ne poznaju ili ne poštuju prometni propisi - netko strada.

    30. 6. 2019,   18:49
  • I još mi nije jasno kako može vlak naletiti na biciklista, auto, pješaka ili motor.nikako to ne mogu shvatiti.pa kaj ne ide vlak po tračnicama?

    30. 6. 2019,   19:17