Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Vlak udario auto, odbacio ga na drugu stranu: Vozač pobjegao

None Foto: čitatelj24sata 3

Na pružnom prijelazu u Donjoj Dubravi kraj Ogulina vlak je naletio na auto i udario njegov prednji dio. Vozač se zadržao na mjestu nesreće desetak minuta pa pobjegao

- Malo je trznulo, ali vozili smo sporo jer je tamo pružni prijelaz, odmah smo stali i sa strojovođom sam izašla van, visok i mršav čovjek djelovao nam je pijano, čim je saznao da moramo zvati policiju, pobjegao je, vjerojatno negdje u šumu, rekla nam je kondukterka vlaka koji je iz Moravica putovao za Zagreb.

Na pružnom prijelazu u Donjoj Dubravi kraj Ogulina vlak je večeras oko 20.40 sati naletio na auto i udario njegov prednji dio. Vozač se zadržao na mjestu nesreće desetak minuta pa pobjegao prije dolaska policije. 

Karlovačka policija potvrdila je da je očevid u tijeku, a da vozač nije zatečen. 

Komentari (10)
  • Bu se vrnul kad se strezni.

    5. 9. 2019,   00:10
  • hahahahaha....dao je on petama vjetra.....treba se otrijzniti i nije mu lako kada ti netko udari po riti auta ,tako i treba šuma je spas hahaha

    5. 9. 2019,   08:42
  • Nadam se da će snositi jednaku kaznu kao i da je čekao policiju i da su utvrdili da je pijan, no svakako se nadam da će ga sada i teretiti za bježanje s mjesta nezgode. Msilim da policiji neće biti teško naći počinitelja, barem se nadam, obzirom da je ostavio auto ? :)

    5. 9. 2019,   11:13