Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Vlak zdrobio auto, vozač preživio i teže ozlijeđen

None Foto: anonimno 6

Svjedoci tvrde da je vozač krenuo preko pruge unatoč svjetlosnoj i zvučnoj signalizaciji, koje su obje radile. Preživio je, ali je teško ozlijeđen...

Međunarodnui brzi putnički vlak naletio je u 14.19 na pružnom prijelazu u Zaprešiću na automobili Renault Megan, kojim je upravljao J.P. (61). Vlak je gurao automobil nekoliko stotina metara dok se nije zaustavio. Vozač je preživio, ali su ga s teškim ozljedama prevezli u Kliničku bolnicu Sestara milosrdnica.
- Došao sam do automobila i izvukao vozača. On je buncao i pitao me kako je njegovo dijete. Zbog šoka je vjerojatno mislio da je njegov unuk bio s njim u autu. No na sreću, bio je sam - ispričao nam je policajac T.D. i dodao kako je prizor bio jeziv jer je cijeli automobil bio krvav. Svjedoci tvrde da je J.P. krenuo preko pruge unatoč svjetlosnoj i zvučnoj signalizaciji, koje su obje radile. Hitnu pomoć pozvala je zaposlenica kioska, koja je sve promatrala.
- Poznajem vozača iz viđenja. On je Zagrepčanin koji ima poljoprivredno zemljište u Vrbinama. Često dolazi obrađivati zemlju, ali ne znam kamo mu se toliko žurilo - rekla je prodavačica.

Komentari (5)
  • Sudbina,sreća.....

    6. 12. 2007,   22:56
  • Sreća u nesreći, tako kažu. Čovjek je zaista imao ludu sreću da je ostao živ, kao da ga je sam Bog čuvao. A možda i jeste. Ili je to bila sudbina. Kad se oporavi, sjetit će se sigurno što mu se dogodilo u glavi da nije vidio vlak, ni signal za zaustavljanje.

    7. 11. 2007,   22:58
  • Tu je bila stara budala za volanom,senilna

    8. 11. 2007,   07:33