Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Vlastiti spomenik 'za dušu': ''Takav je kip sebi radio i Tito''

None Foto: Slobodna Bosna

Sejo Brajlović je kaže kako je spomenik napravljen još prije pola godine te dodao kako ne mari za komentare jer je kip radio ''za sebe i svoju dušu''. Cijenu nije otkrio

Poznati sarajevski ugostitelj Sejo Brajlović podigao si je spomenik u prirodnoj veličini, piše Slobodna Bosna. 

Na svojem ranču u Cilinu kod Ustikoline Brajlović sada ima i spomenik samoga sebe i to izlivenog u bronci, ''onako kako je i Tito sebi radio spomenike''. Brajlović je za klix.ba izjavio kako je spomenik napravljen još prije pola godine te dodao kako ne mari za komentare jer je kip radio ''za sebe i svoju dušu''.

- Ja imam ranč što ga nitko nema u državi. Jedan šeik mi je davao 10 milijuna dolara i ja nisam dao. To je jedno čudo - ističe Brajlović. Dodao je kako je izrada takvog kipa jako skupa, ali je imao, kaže, poseban dogovor s jednom čovjekom. 

- S njim sam se dogovorio da ću mu malog unuka, koji još ne priča, dovesti i ako on kaže 'deda' dobit će lovu. Ali ako kaže 'Vladimir Nazor' neće dobiti ništa. To je ta finta - rekao je Brajlović.

Autor kipa je akademski kipar Enes Sivac. 

Komentari (11)
  • da li je i veseljko na spomeniku u prirodnoj veličini?

    30. 7. 2015,   20:08
  • Sejo oprosti na indiskreciji,no javnost će sigurno interesirati da li su svi detalji na spomeniku u prirodnoj veličini ? Nije vrag da su i pokretni !!!!

    30. 7. 2015,   20:16
  • Sejo, trbali su tebe angazirati za onaj Tudjmanov kip. Barem bi mu obukao postene hlace i spremio ruke na pravo mjesto.

    30. 7. 2015,   20:19