Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Vođa bande prerušio se u svoju kćer: Htio je pobjeći iz zatvora

Dužnosnici zatvora na zapadu Rio de Janeira objavili su fotografije silikonske maske, ružičaste majice i uskih traperica koje je Shorty nosio na sebi

Vođa brazilske bande Clauvino da Silva, poznatiji kao Shorty, pokušao je pobjeći iz zatvora prerušen u svoj kćer tinejdžericu koja mu je u subotu došla u posjet. Obukao je njenu odjeću i stavio masku s njenim likom, ali odala ga je nervoza. 

Shortyjev plan bio je izaći iz zatvora, a unutra ostaviti kćer. Policija zbog toga istražuje i njenu ulogu u ovoj "operaciji". 

Dužnosnici zatvora na zapadu Rio de Janeira objavili su fotografije silikonske maske, ružičaste majice i uskih traperica koje je Shorty nosio na sebi. Na videu se vidi i trenutak kada kriminalac sve to sa sebe skida. 

Da Silva je istaknuti član bande Comando Vermelho (Crvena komanda), jedne od najopasnijih kriminalnih grupa u zemlji koja kontrolira distribuciju droge u većem dijelu Rio de Janeira. 

Nakon neuspjelog bijega, Shortyja su prebacili u zatvor s većom razinom sigurnosti, a očekuju ga i sankcije, piše Guardian.

Komentari (14)
  • a je "ruzna"!

    5. 8. 2019,   09:04
  • Trebali su ga ovako prerušenog vratiti u zatvor. Sumnjam da bi mu tako nešto više palo na pamet....

    5. 8. 2019,   13:08
  • kćer ima škembu

    5. 8. 2019,   09:51