Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Čeka nas novo poskupljenje vode. Naučite kako ju štedjeti!

None Foto: photos

Voda će poskupjeti za 20 do 100 posto! Krivac tome su nova zakonska rješenja po kojima će se vodovodna poduzeća morati odvojiti od ostalih komunalnih usluga.

Iako će računi svima narasti, ovo će poskupljenje najviše po džepu opaliti vlasnike vikendica jer će plaćati vodu i kad je ne koriste. Iako se stopostotno poskupljenje najviše se odnosi na mjesta i gradove gdje su cijene vode izrazito male, veći računi za vodu smiješe nam se svima.

A ako vam štednja vode već nije postala rutina, možda vas ova najavljene poskupljenja navedu na taj put. Kako ćete štedjeti? 

Na Pametnakuna.hr saznajte kako promjenom higijenskih navika, novom slavinom, kućanskim poslovima, sakupljanjem kišnice i na još mnogo načina možete jednostavno smanjiti potrošnju vode i tako osjetno uštedjeti!

Komentari (15)
  • Dobro je ovo sve dok nam ne budu naplaćivali i šetnje po gradu, izlazak iz kuće i slično.

    20. 1. 2011,   18:46
  • najbolje je zivit na socijali nist ne placaju a mi srednjeg staleza moramo se lomit da platimo rezije ja nemam ni za patike dok platim rezije bem ti hrvatsku a snjom se dicimo a zivimo na kapaljku

    20. 1. 2011,   17:53
  • ovo vise nema smisla komentirati.... na sve moguce nacine uzimaju novac od nas, a oni sve to sebi u đep, a drzava sve vise i vise propada... nekad se stvarno mozemo sramit sto smo hrvati...

    20. 1. 2011,   18:12