Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Vodič za hrvatske nudističke plaže: 'Pazite se perverznjaka'

None Foto: screenshot/Youtube

Uz prirodne ljepote Lijepe naše, Jennifer iz iz Pennsylvanije i Miloša iz Crikvenice upozorili su na 'neugodnosti' koje kriju nudističke plaže: 'Postoje muškarci koji sami dođu na nudističke plaže i bulje u vas'

Hrvatska je već osvojila prestižnu nagradu  'Travel Video Awards' s promotivnim videom HTZ-a 'Ambasadori hrvatskog turizma', a naša obala je postala toliko popularna da nam turisti samoinicijativno rade promociju.

HTZ OSVOJIO NAGRADU Hrvatska ima najbolji turistički video: 'Ovo je stvar prestiža...'

Tako je na YouTubeu je osvanuo video vodič Amerikanke Jennifer iz Pennsylvanije i Miloša iz Crikvenice o nudističkim plažama. Radi se o očito strastvenim nudistima jer su se njih dvoje i zaručili na nudističkoj plaži.

Uz prirodne ljepote Lijepe naše, upozorili su na 'neugodnosti' koje kriju te plaže – perverznjaci.  

- Postoje muškarci koji sami dođu na nudističke plaže i bulje u vas, zbog čega se osjećate jako neugodno... - kaže Jennifer.

No i za njih ima lijeka – vratite im istom mjerom. 

- Ja se prema tim odvratnim osobama ponašam jednako, nakon čega oni prestanu zuriti ili se ustanu i odu - pojasnila je Jennifer.

Komentari (117)
  • I ja bih se kupao gol al mi među nogama šaka jada visi

    6. 5. 2018,   12:46
  • joj jadna se snima gola za youtoube i objavljuje lokacije gdje je gola i vjerojatno ju napaljuje da ju ekipa gleda.. moralna vertikala.. idem bok...

    6. 5. 2018,   12:34
  • Hehehe, i tako neka spozoruša ili celebriti u kratkoj minici sjeda u auto a 598648 novinara sa svojim fotoaparatima nišani točno u središte njezinog međunožja i kad se gaćice malo pomaknu u stranu i vidi se malo veči komad kože tada isti dan na naslovnici sa HD slikom sa smješkom u sredini "Mirjani se vidjelo međunožje dok je sjedala u auto od....." i kasnije nama medji drže moralne predike kako se moramo paziti perveznjaka... hehehe, koga vi etebej.

    6. 5. 2018,   12:36