Obavijesti

News

Komentari 20

Ljubavni par iz Rusije pao s prozora tijekom žestokog seksa, muškarac preživio

Nesretna žena iz Rusije je ostala na mjestu mrtva, ali muškarac je preživio jer mu je pad ublažilo njeno tijelo. Navodno se nakon toga ustao i otišao se dalje zabavljati u stan

VIDEO

Žena iz Rusije poginula je nakon što je pala s devetog kata nebodera zbog prežestokog seksa sa partnerom. Njen je partner preživio nakon što je sletio na nju.

Ova tragedija se dogodila u St. Petersburgu u noći na 5. srpnja, kada je nesretna žena (30) pronađena mrtva u podnožju stambenog naselja. Susjedi su svjedočili da je tu noć kod njih u stanu bila 'divlja' zabava, piše Daily Mail.

Svjedoci su vidjeli i kako je netko bacio televizor iz stana ljubavnog para, a nakon toga su pali žena i njen ljubavnik (29).

Žena je ostala na mjestu mrtva, ali muškarac je preživio jer su mu pad ublažili njeno tijelo i obližnje grmlje. Susjedi su lokalnim medijima rekli i da se tada djelomice odjeven čovjek ustao i ponovno se pridružio slavlju.

Kada je pozvana policija, ekipa iz stana je navodno bacala krpe s prozora na njih, a prva izvješća govore da je ženu ubio televizor koji je pao na nju. Kasnije fotografije s mjesta događaja pokazuju da je nesretna žena bila gola od struka prema dolje, a nakon što su ispitani svjedoci, policija je zaključila da se par seksao na prozorskoj dasci neposredno prije pada.

Još su dva muškarca bila u stanu kada se dogodila tragedija, no smatra se da nisu umiješani. Pokrenuta je istraga o ubojstvu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 20
VIDEO

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"
Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!
ZARADILE 30 TISUĆA EURA

Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!

DETALJI OPTUŽNICE Spolne usluge oglašavale su pod naslovima 'Plava bomba 35 g.', 'Mazna37', 'Vatrena plavuša, grudi 4' i slično. Neki od muškaraca su odlazili kada bi vidjeli da žena ne odgovara opisu iz oglasa