Obavijesti

Promo sadržaj

Komentari 0

Vodimo te na svečanu premijeru filma o Grace Jones

Vodimo te na svečanu premijeru filma o Grace Jones
1

Prošle godine Grace Jones se s napunjenih 70 godina, prvi put predstavila domaćoj publici koncertom u pulskoj Areni, a ove godine publika ima priliku upoznati i drugu stranu glazbene legende!

VIDEO

Veća od života, divlja, strašna, androgina, Grace Jones igra sve ove uloge, pa i više od toga. Nevjerojatan dokumentarac "Grace Jones: Bloodlight and Bami", još jedne iznimne žene Sophie Fiennes ("Pervertitov vodič kroz film" i "Pervertitov vodič kroz ideologiju") imat će svoju hrvatsku premijeru u kinu Europa, u petak 21. prosinca, u 21 sat.

Autorica filma je zadnjih 12 godina svog života posvetila Grace Jones, prateći je po cijelom svijetu; od rodne Jamajke, preko Pariza pa sve do Tokija. Dok se Grace razotkriva pred našim očima, i pomaže nam da upoznamo što se nalazi iza maske, Sophie donosi priču o glazbenoj ikoni koja je odlučila život zgrabiti za jaja i držati, već preko sedam desetljeća! Film prati Grace na putovanju automobilom duž njezine rodne Jamajke, gdje otkrivamo njezine obiteljske korijene. Za to vrijeme senzualnost otoka i njegov tropski sjaj odzvanjaju užicima koji su podjednako utjecali na Grace i njezin apetit za životom…

Facebook event.

Nakon što su diljem Hrvatske i Europe oponašale glazbene dive poput Lady GaGe, Whitney Houston ili Barbare Streisand, vrijeme je i za neponovljivu Grace Jones. U petak, 21. prosinca, prije same premijere filma, na scenu izlaze Spazam Orgazam, Roxanne, Colinda Evangelista i Entity i ne ostavljaju nikoga ravnodušnim!

House of Flamingo je jedinstveni umjetnički kolektiv koji svojom pojavom i talentom osvaja publiku od 2013. godine, promovirajući nezavisnu queer i drag scenu diljem kontinenta, a sada su pripremili i posebnu točku inspiriranu Grace Jones, njihovim velikim idolom. Nakon premijere u kinu Europa, zabava se nastavlja u klubu Pločnik do 2 sata ujutro, u kultnom podrumu zvanom Klein gdje će nas na 4x4 ritmove rasplesati Bunar kolektiv.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!
24 ORANŽ

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!

24 Oranž unutar Lidl Plus aplikacije! Skinite aplikaciju, prijavite se i uživajte u popustima i pogodnostima Lidl Plus korisnika. Dodatno, kao Lidl Plus korisnik možete kupiti 24 Oranž po ekskluzivnoj cijeni i dobiti Lidl vaučer od 15 € i brojne druge kupone i popuste.

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!
PROMO

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!

Najbolja i najkvalitetnija PVC i ALU proizvedena u Hrvatskoj dostupna je svakome. Utoplite svoj dom, osvježite ga novom stolarijom i najvažnije – smanjite režijske troškove.
Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet
PROMO

Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet

Cilj kampanje je potaknuti na razmišljanje o negativnim stereotipima vezanim uz one najstrastvenije navijače i na taj način nogomet učiniti uključivijim sportom za sve