Obavijesti

News

Komentari 240

Vole luksuz: Krali u Njemačkoj, a trošili su novac u Hrvatskoj

Vole luksuz: Krali u Njemačkoj, a trošili su novac u Hrvatskoj

Članovi bande voljeli su se na društvenim mrežama pohvaliti fotografijama luksuznog život. Pozlaćene statue, tepih od tigrove kože, Lamborghini - s njihovih fotografija vrišti kič...

VIDEO

Nismo ih vidjeli cijelo ljeto. Kuću povremeno obilazi njihov sin, no on dođe i ode. Čuli smo da su izručeni Njemačkoj, kazali su susjedi Jovanke (49) i Rade V. (47) i u Sesvetskom Kraljevcu.
Supružnici su izručeni Njemačkoj pod sumnjom da su organizatori međunarodne bande provalnika koja je tamo “operirala”. Novac koji je banda krala po Njemačkoj trošili su na luksuz.

Članovi bande luksuzom su se voljeli pohvaliti i na društvenim mrežama pa su tako na Facebooku objavljivali fotografije na kojima poziraju kraj Lamborghinija, u vili s pozlaćenim statuama i tepihom od tigrove kože, kako se zabavljaju s lijepim djevojkama.

Novinare njemačkog Bilda, koji su ovih dana u Sesvetama željeli posjetiti obitelj, njihovi prijatelji burno su dočekali - gađali su ih kamenjem, a jedan muškarac na njih je želio baciti veliku keramičku teglu za cvijeće.
Njemačka policija vjeruje da banda koja broji oko 500 članova, stoji iza svake pete provale u vile i stanove u Njemačkoj u ljeto 2016. godine. Raspetljavanje slučaja počelo je u siječnju 2016. kad je policija u Münchenu uhitila tri djevojke stare 14, 15 i 19 godina. Ispod odjeće skrivale su odvijače i kliješta. Uzeli su im mobitele, a brojevi iz mobitela odveli su ih dalje. U svibnju ove godine uhitili su 20 ljudi, među kojima su i Rade i Jovanka V. iz Sesveta. Tada je policija u dvije vile našla nakit i 100.000 eura.

Susjedi supružnika iz Sesveta kažu da je riječ o “finim i pristojnim ljudima”.
- Bili su vrlo čisti i uredni. Jovanku smo viđali kako svakog jutra s balkona trese tepih. Vozili su nekog Golfa, a pred kraj Passata, ali često su im dolazili skupocjeni automobili stranih registracija - kažu susjedi dodajući kako im to nije bilo neobično, jer im je Rade rekao da se bavi preprodajom automobila.

Vila u Sesvetskom Kraljevcu u kojoj su živjeli Jovanka i Rade V. od uhićenja zjapi prazna, a povremeno ju obilazi njihov sin

Prodaju djevojčice

Istražitelji u Münchenu tvrde da su odsjekli tek jedan krak hobotnice i da 'zločinački aparat' i dalje funkcionira, ali bez šefova. Sve je funkcioniralo, a vjerojatno i dalje funkcionira tako da organizatori nude djevojkama smještaj i brigu ako budu krale u njemačkim gradovima.  

Navodno su djevojčice unutar klanova "posuđivali" i prodavali za čak 140.000 eura. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 240
VIDEO

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"
Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!
ZARADILE 30 TISUĆA EURA

Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!

DETALJI OPTUŽNICE Spolne usluge oglašavale su pod naslovima 'Plava bomba 35 g.', 'Mazna37', 'Vatrena plavuša, grudi 4' i slično. Neki od muškaraca su odlazili kada bi vidjeli da žena ne odgovara opisu iz oglasa