Obavijesti

Promo sadržaj

Voli me, ne voli me - igra ljubavi ispričana nakitom

Voli me, ne voli me - igra ljubavi ispričana nakitom
18

Draguljarnica Malalan predstavila je novu kolekciju nakita brenda Pomellato inspiriranu ljubavlju kao najljepšom i najsnažnijom emocijom

U draguljarnici Malalan je predstavljena nova kolekcija nakita brenda Pomellato M’AMA NON M’AMA u društvu brojnih prijatelja i osoba iz društvenog života poput: Jelene Rozge, Petre Kurtele, Marije Husar, Tihane H. Zalepugin i brojnih drugih. Uzvanike su kroz ljepote i karakteristike ovog predivnog nakita provele Silvia Franchi i Eugenie Serve iz Pomellata.


 
Luksuz i ljepota već neko vrijeme stanuju u zagrebačkoj Cesarčevoj ulici, a sada su dobili pojačanje! Naime, u prostorijama draguljarnice Malalan predstavljena je nova kolekcija luksuznog nakita talijanskog brenda Pomellato, kao jednog od najomiljenijih i najprodavanijih dizajnera nakita u Europi. Pod nazivom M’AMA NON M’AMA - što na talijanskom znači „voli me, ne voli me“ – prisutni su mogli razgledati novu ediciju nakita koja u sebi objedinjuje luksuz i ljepotu. Ipak, glavna je poveznica i inspiracija, otkrili su predstavnici Malalana, bila ljubav.

„Svi znamo da je ljubav glavna motivacija kroz život, stoga smo željeli sve njene boje i nijanse dočarati nakitom. Nova kolekcija je mladenački zaigrana, ali i romantična i zavodljiva, a donosi nam pet prstenova od poludragog kamenja - ametista, peridota, londonski plavog topaza, mjesečevog kamena i granata – s pavéom od bijelih dijamanata.  Svaki prsten predstavlja posebnu priču u skladu s odabranim kamenom, a svaki kupac može izabrati i složiti posebnu kombinaciju prema svom ukusu. Upravo to čini Pomellato nakit jedinstvenim“.  

Kolekcija nakita M’AMA NON M’AMA nastala je 2009. godine, a izvorno je uključivala devet prstenova s devet različitih kamena kao simbola različitih emocija. Hesonit, ametist, peridot, londonski plavi topaz, crveni turmalin, mjesečev kamen, zeleni turmalin, granat i iolit preuzeli su uloge strasti, želje, ljubomore, nježnosti, ljubavi, radosti, nade, užitka i nostalgije. Tijekom godina kolekciji su pridodani i novi elementi kao što su privjesci i naušnice, a ovogodišnja kolekcija predstavlja samu srž i duh M’AMA NON M’AMA. Proporcije i dizajn dotjerani su do najsitnijih detalja, a kolekciji su po prvi put dodane i narukvice s pet odabranih vrsta poludragog kamenja.  Kao i svaka ljubavna priča, ova kolekcija donosi ljubav, pokoje iznenađenje, ali i rast i razvoj priče na način kako bismo sami to poželjeli. 
 

 


 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike
PROMO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike

Obiteljska oaza u Amadria Park Hotelu Andrija i Dalmatinskom selu

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet
PROMO

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet

Tvrtka REHAU je i ove godine sudjelovala na jednom od najvećih sajmova industrije prozora i vrata, Fensterbau Frontale 2024 u Nürnbergu, u Njemačkoj
Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu
PROMO

Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu

Gastro stručnjak Mile Butorac iz prve ruke isprobao Pan-pekov recept za najukusnije pince