Obavijesti

News

Komentari 507

"Volim svojeg sina, seks nam je fantastičan i želimo dijete"

"Volim svojeg sina, seks nam je fantastičan i želimo dijete"
1

Kim West (51) je sina Bena (32) dala na posvajanje kada je imao tjedan dana. Nakon 30 godina su se opet sreli i osjetili su privlačnost. Ben je ostavio ženu zbog svoje mame

VIDEO

Kim West (51) je u vezi sa svojim sinom Benom Fordom (32) već dvije godine i vjeruju da su oni jedno drugom suđeni. Kažu da im je seks odličan i da žele zajedno imati dijete.

Kim je Bena dala na posvajanje samo tjedan dana nakon poroda. Sada planiraju vjenčanje i tvrde da to nije incest. Tvrde da je to "genetsko seksualno privlačenje". Majka i sin su bili razdvojeni 30 godina, a susreli su se 2013. kada je Ben koji živi SAD-u majci u Engleskoj poslao pismo. Dvije godine prije toga Ben je oženio Victoriju. Par se razveo nakon što se Ben zaljubio u majku. 

Prvo su se čuli telefonom, a onda su se i sreli.
- Osjećala sam se kao da se znamo godinama - kaže Kim. Sin ju je počeo privlačiti, a onda je  o njemu počela i maštati. Bila je zbunjena pa je počela surfati internetom i našla je članak o "genetskoj seksualnoj privlačnosti" odnosno o rođacima koji osjete seksualnu privlačnost kada se sretnu kao odrasli.

Par se sastao u hotelu gdje su se nakon boce šampanjca prvi put poljubili. Ben je osjetio olakšanje i prestao je gajiti osjećaje prema svojoj ženi. Par se u hotelu i nekoliko puta seksao. 

Kim je rekla Real life magazinu da je Victoria bila sumnjičava, a onda je "poludjela" kada su joj rekli da su se seksali. 

- Bila je ljubomorna kada bi me Ben dodirivao. Victoria je smatrala da Ben i ja provodimo previše vremena zajedno. Stalno ga je zvala ako smo bili skupa. Na kraju je priznala da joj to nije drago, a onda je za mene počela govoriti da sam njegova djevojka - rekla je Kim. 

Ben je rekao Victoriji da je napušta zbog svoje majke.

Kim i Ben su otišli u Michigan, gdje su upoznali još jedan par koji je osjetio "genetsko seksualno privlačenje". 

- Znam da će ljudi reći da je to odvratno, da trebamo kontrolirati svoje osjećaje, ali kada se dogodi ljubav, spreman si odreći se svega i boriti se za nju. To je jednom u životu i Ben i ja se toga nećemo odreći - kaže Kim, piše Mirror koji se poziva na eksluzivnu priču New Daya.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 507
VIDEO

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"
Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!
ZARADILE 30 TISUĆA EURA

Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!

DETALJI OPTUŽNICE Spolne usluge oglašavale su pod naslovima 'Plava bomba 35 g.', 'Mazna37', 'Vatrena plavuša, grudi 4' i slično. Neki od muškaraca su odlazili kada bi vidjeli da žena ne odgovara opisu iz oglasa