Obavijesti

News

Komentari 34

'Volim žestoko': Planirao seks telefonom državnog službenika

'Volim žestoko': Planirao seks telefonom državnog službenika
2

Mladić jakog libida tražio je partnerice i partnere za žestoki seks. Sve su poruke ostale u inboxu. Kad je rođaku vratio mobitel, on nije otišao u otpis, nego ga je zadužio drugi djelatnik...

VIDEO

Je li može u troje, je li još ista cijena, volim žestoko, zbunjeno je dežurni državni službenik gledao poruke koje su stizale na službeni mobitel koji je zadužio u jednoj državnoj ustanovi.

Poruke koje su nastavile stizati bile su sve žešćeg sadržaja, a kad su počele pristizati i eksplicitne fotografije mladih djevojaka i mladića te njihovih “atributa”, čovjek je vidio da je vrag odnio šalu.

Poruke i fotografije mogla je, naime, slučajno vidjeti i njegova bolja polovica pa bi imao itekakvih problema dok bi objasnio da s tim nema veze, da ne zna kako i zašto mu stižu sve te poruke i da ne švrlja unaokolo.

Odlučio je obavijestiti kolege i od njih zatražiti pomoć.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Proveli su istraživanje i doznali da je službeni mobitel koristio voditelj u jednoj od ustanova pod ingerencijom jednog od ministarstava. Službenog mobitela nekako se dokopao njegov bliski rođak, koji se njime koristio i za kontaktiranje djevojaka s kojima je dogovarao seks. Mladić, očigledno snažnog libida, nije imao ništa ni protiv seksa s muškarcima.

Pratili avanture šefova rođaka

No kad je rođaku vratio mobitel, on nije otišao u otpis, nego ga je zadužio drugi djelatnik, a kako napaljeni mladac nije izbrisao mail s kojeg je komunicirao, njegovu komunikaciju, odnosno prepisku koju je nastavio vidjeli su novi korisnici mobitela, koji su tako mogli puno naučiti o cijenama seksualnih usluga u metropoli. Također su mogli pratiti seksualne avanture šefova rođaka. Kontaktirao je djevojke i s njima dogovarao seksualne odnose. Prvo bi ispitao cijenu usluga, a kad bi to ispregovarali i utvrdili, tražio je od djevojaka da mu pošalju svoje fotografije i(li) video.

No osim što su se zabavili prateći seksualne avanture šefova mladog rođaka, odgovorni u ustanovi u kojoj se službeni mobitel koristio u gore navedene svrhe morat će se očitovati nadređenima, a moguće su i određene sankcije za voditelja u toj ustanovi, koja je u sklopu jednog ministarstva. Naime, pristupom nekim internetskim stranicama često se može zakačiti virus koji bi mogao napraviti popriličnu štetu cijelom sustavu.

Foto: Ilustracija

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 34
VIDEO

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...
POSTIZBORNI PREGOVORI

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer
Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a