Obavijesti

Promo sadržaj

Volite pomagati životinjama? Usvojite dupina, kornjaču...

Volite pomagati životinjama? Usvojite dupina, kornjaču...
2

Jeste li znali da u Hrvatskoj možete usvojiti životinju? Iako ona tada nije u potpunosti Vaša i ne možete je ponijeti kući, ovom gestom brinete za nju i pomažete provođenje akcija istraživanja i zaštite životinja

Većinom se radi o rijetkim i zaštićenim životinjama, kojima je pomoć ljudske ruke i više nego potrebna. A ako znate nekoga tko isto tako gaji ljubav prema životinjama, možete mu pokloniti status posvojitelja za rođendan. Osim što se radi o vrlo originalnom poklonu, uz to i pomažete životinju koju odaberete. Zvuči kao odlična ideja, zar ne? 

U Hrvatskoj možete usvojiti dupina u Velom Lošinju, kornjaču u Puli, šišmiša u špilji Veternici, a u zagrebačkom zoološkom vrtu postoji popis životinja s kojeg možete odabrati onu kojoj želite pomoći. Najpopularnije životinje koje se najčešće posvajaju u zoološkom vrtu su afrički lav, merkat, crvena panda, kalifornijski morski lav, sivi vuk, smeđi medvjed, kineski leopard, čimpanza, prstenastorepi lemur, euroazijski ris, dvogrba deva i grantova nizinska zebra.

Princip usvajanja životinja je poprilično jednostavan. Na internetskim stranicama pojedine organizacije dovoljno je ispuniti obrazac s vašim podacima i na tekući račun uplatiti novac kojim ćete pomagati životinju. Svaka ustanova ima svoja pravila, cijenu usvajanja i nagrade i poklone koji svaki usvajatelj dobiva. Primjerice, zoološki vrt u Zagrebu nudi tri vrste usvajanja koje se razlikuju prema cijeni i poklonima. 

Usvajanje životinja je jedna lijepa gesta koju svaki veliki ljubitelj životinja želi podržati. Morske kornjače su jedne od najugroženijih vrsta na svijetu. Omogućite im da i dalje putuju! Nakon oporavka, kornjače budu ponovo puštene u more, a to će se dogoditi upravo pred vama jer ćete vi kao usvojitelj biti pozvani da joj poželite sretan put. Dupini o kojima skrbi Institut Plavi svijet također spadaju u ugrožene vrste, kako u Jadranu, tako i u drugim morima. Želite li podržati njihovu zaštitu i pomoći Institutu u daljnjem radu, odaberite dupina kojeg želite i usvojite ga. Ne području Parka prirode Medvednica nalazi se čak 18 vrta šišmiša i oni spadaju u najugroženije životinje kojima je najveći neprijatelj upravo čovjek. Odužite im se i usvojite jednog jer tako ćete podržati rad JUPP Medvednica koji brine u njihovoj zaštiti. 

Ferratum banka vam daje mogućnost da još danas postanete usvojitelj životinja ili vama dragu osobu obradujete viješću da je ona postala usvojiteljica svoje omiljene životinje. Na internetskim stranicama Ferratum banke odaberite iznos koji vam treba da biste postali usvojitelj životinje te rok otplate kredita. Možete se odlučiti za online pozajmicu, brze zajmove ili brzinske kredite. 

Ispunite online obrazac u kojeg je potrebno unijeti ime i prezime, ulicu i kućni broj, kontakt i broj tekućeg računa. Ako ne želite gubiti vrijeme i odlaziti u banku, status provjere kreditne sposobnosti možete obaviti također putem Interneta, a to vam omogućuju automatizirani sustavi Jumio i Instantor. 

Na elektroničku poštu dobit ćete potvrdu o odobrenju kredita kojeg potpisanog i uz jamstvo za kredit, dostavljate u banku. I novac je vaš! Već nakon 15 minuta, možete slobodno raspolagati novcem i pomoći očuvanju životinja. 

Učinite još danas nešto plemenito za životinje, dajte im da žive. Često je upravo čovjek taj koji ih svjesno ili nesvjesno uništava. Svatko od nas može doprinijeti zaštiti i očuvanju životinja prema svojim mogućnostima, a Ferratum banka vam daje mogućnost da budete plemeniti i osigurate svojoj usvojenoj životinji još bolje uvjete i skrb. Pomažući ustanovama koje se brinu o ugroženim životinjama, vi ustvari pomažete očuvanju životinja. 
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Mister Dzirlo Čang Šlang – najprodavaniji čaj za reduciranje tjelesne težine
PROMO

Mister Dzirlo Čang Šlang – najprodavaniji čaj za reduciranje tjelesne težine

Hit Mister Dzirla Čang Šlang, najprodavaniji čaj za reduciranje težine na svijetu (89 milijuna kupaca, od toga milijun I dvjesto tisuća u hrvatskoj I sa tradicijom 42 godine prisustva), na zahtjev mnogobrojnih kupaca ponovno je dostupan na hrvatskom tržIštu!

Za ovaj praznik rada budi spremniji no ikad: Uz the meat grill kutije
PROMO

Za ovaj praznik rada budi spremniji no ikad: Uz the meat grill kutije

Upalite svoje roštilje i pripremite se za najukusniju grill sezonu ikada! Prvi maj je tu, a sve je spremno da ga proslavite s najfinijim mesom iz neodoljivih mix&grill kutija by the Meat.
Ostalo je još nekoliko dana da podržite inicijativu 'Genijalce potakni, svijet pomakni'
PROMO

Ostalo je još nekoliko dana da podržite inicijativu 'Genijalce potakni, svijet pomakni'

Tvrtka Intersnack Adria time osnažuje potencijale darovite djece i potiče njihov doprinos stvaranju boljeg društva u cjelini