Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Vozač (80) nije bio pijan: Dijete i trudnica zadobili lake ozljede

None Foto: Marin Smolčić/Novi list 3

Vozač (80) BMW-a naletio je sinoć oko 20 sati u Otočcu na trudnicu koja je nosila jednogodišnje dijete. Žena i dijete su lakše ozlijeđeni. Policija je potvrdila da vozač nije bio pod utjecajem alkohola

Trudnica (22) i njeno jednogodišnje dijete zadobili su lakše ozljede u prometnoj nesreći u Otočcu, potvrdili su nam jutros iz PU ličko-senjske. Dodaju i kako nisu zadržani na liječenju.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Foto: Marin Smolčić/Novi list

Podsjetimo, na njih je u subotu oko 20 sati BMW-om naletio vozač kod crkve Presvetog trojstva u Otočcu. 

Kako se doznaje, radi se o muškarcu (80) s njemačkim državljanstvom, a policija je potvrdila i kako nije bio pod utjecajem alkohola.

Lika online prenosi da se majka sinoć oko 23 sata prijateljima javila preko Facebooka.

Foto: Marin Smolčić/Novi list

- Ja i sin smo hvala Bogu dobro i beba u trbuhu..dobro smo prošli sa ozljedama lakšim ali bolnim..ima Boga pa nas čuva - napisala je.
 

Komentari (108)
  • Nije bio pijan, ali je star za voznju

    1. 9. 2019,   10:05
  • Radim kao opticar i optometrist i jako puno puta vidim kak doktori daju naocale starijim ljudima koji komentiraju : ma ne trebaju meni naocale!! Vidim ja odlicno! Treba mi samo da prodjem ljecnicki! A dioptrija poveca. I sta...nadas se samo da ce ga dr na medicinu rada srusiti.

    1. 9. 2019,   10:32
  • Kako se to dogodilo iz ovoga clanka se to ne iscitava, tko je pogrijesio tako da dajete prostora komentarima jeli neoprezna zena ili dida?

    1. 9. 2019,   09:34