Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Vozač auta motoristu oduzeo prednost, teško je ozlijeđen

U nastalom sudaru motociklist je s motorom pao na kolnik i zadobio je teške tjelesne ozljede, prevezen je u bolnicu u Novoj Gradiški, gdje je i zadržan na daljnjem liječenju

U utorak oko 18.50 sati u Novoj Gradiški u sudaru dvaju motornih vozila teže je ozlijeđen 31-godišnji motociklist.

Provedenim očevidom policijski službenici Policijske postaje Nova Gradiška su utvrdili da je do prometne nesreće došlo na način što je 51-godišnji vozač osobnog automobila "Golf" započeo skretanje u lijevo u smjeru kolnog ulaza, ali se prije toga nije uvjerio da skretanje može izvršiti bez opasnosti za druge sudionike u prometu. Zbog neopreza nije navrijeme iza sebe uočio 31-godišnjeg vozača motocikla koji ga je u tom trenutku bio pretjecao, te je došlo do udara prednjeg lijevog dijela automobila u desni bočni dio motocikla. 

U nastalom sudaru motociklist je s motorom pao na kolnik i zadobio je teške tjelesne ozljede, prevezen je u bolnicu u Novoj Gradiški, gdje je i zadržan na daljnjem liječenju. Protiv vozača "Golfa" slijedi kaznena prijava. 

Komentari (22)
  • ** Admin ** Poštovani, molimo vas isključite CAPS LOCK kao ostali korisnici na portalu.

    9. 5. 2018,   13:15
  • U N.Gradiški ima par kretena koji voze kao blesavi.Kada prodju Mazuranićevom kao da su na Grobniku.Totalni idioti čast iznimkama ali ih je malo.

    10. 5. 2018,   22:14
  • Nevjerovatno,otkad prednost imaju oni koji neoprezno pretječu a vide da vozilo ispred ima upaljen pokazivač smjera.Motociklist je kriv.Što bi trebalo imati oči na leđima?Nikad tako ne bi mogao skrenuti ulijevo da je kolona iza njega i svi ga odluče običi.Zakon je kod nas koma.

    9. 5. 2018,   15:49