Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Vozač autobusa skrivio sudar u tunelu: Ozlijeđene dvije žene

None Foto: Marko Dimic/PIXSELL 8

Vozač se iz iz pretjecajnog traka u tunelu vraćao u sporiju traku i udario je u dva automobila. U sudaru su ozlijeđene dvije žene, a doznaje se kako se radi o lakšim ozljedama

Očevidom je utvrđeno da je 58-godišnji vozač nizozemskog autobusa skrivio prometnu nesreću. On se iz pretjecajnog traka u tunelu Sveti Rok, oko dva kilometra od ulaska u tunelsku cijev u smjeru Zagreba, neoprezno vraćao u sporiji kolnički trak. Pri tom je najprije udario u zagrebačko vozilo marke Caddy, a potom i u automobil njemačke registracije. 

Policija je utvrdila kako je vozač (58) nizozemskog autobusa skrivio prometnu nesreću u tunelu Sveti Rok. On se iz pretjecajnog traka u tunelu, oko dva kilometra od ulaska u tunelsku cijev u smjeru Zagreba, neoprezno vraćao u sporiji kolnički trak. Prvo je udario u VW Caddy zagrebačkih registracija, a potom i u automobil njemačke registracije.

Dvije žene iz tih vozila ozlijeđene su u u sudaru i primljene u gospićku bolnicu. I vozačica automobila zagrebačke registracije (44) i putnica u njemačkom vozilu mađarske nacionalnosti (59) prošle su s lakšim ozljedama.

STVORILE SE KOLONE Teška nesreća u Svetom Roku: Dvoje ljudi završilo je u bolnici

Putnici iz autobusa, njih 50-ak, vraćali su se s odmora u Hrvatskoj. Djelatnici Hrvatskih autocesta primili su ih u svojem postrojenju na Sv. Roku te ih smjestili u kantinu i podijelili im hladna pića. Dio njih sjedio je ispred kantine, u hladovini zgrade, čekajući kraj očevida kako bi nastavili put kući jer je autobus u voznom stanju. 

Nizozemski turisti raspitivali su se za zdravlje dvije žene koje su sudjelovale u nesreći u osobnim vozilima. Rekli su nam da se nisu jako prepali, jer udar nije bio silovit.

Komentari (91)
  • Kakav clanak, vise od pola clanka pise jedno te isto. Mene bi bilo sram potpisat se na isti.

    2. 7. 2019,   17:03
  • Još mi se trese u glavi poslije ovog videa. Moraosam popiti jedan sok od bazge jer ona normalizira protok krvi u mozgu, probavu, rad crijeva i čuva zdravlje živčanog sustava !!!

    2. 7. 2019,   16:55
  • Majko mila kupi mi top da si puknem u glavu.

    2. 7. 2019,   18:00