Obavijesti

News

Komentari 280

Vozač busa pretukao putnicu: 'Udarao me šakama po glavi...'

Vozač busa pretukao putnicu: 'Udarao me šakama po glavi...'
6

Gospođa koju je tukao vozač u teškim je bolovima, a njezina četverogodišnja unuka koja je svjedočila svemu je u šoku i ne može prestati plakati

VIDEO

Udario me šakama po glavi, potom koljenom nekoliko puta u prsnu kost da bi me na kraju udario nogom poput lopte pa sam odletjela i pala na peron, prepričala nam je situaciju u kojoj se našla 63-godišnja čitateljica sinoć oko deset sati navečer na autobusnom kolodvoru u Splitu kada ju je verbalno i fizički napao vozač autobusa tvrtke Autopoduzeća Imotski.

Ozlijeđena gospođa javila nam se u petak navečer iz splitske Hitne pomoći gdje je ponovno završila jer joj se tijekom dana stanje pogoršalo. Kazala nam je da je jutros počela povraćati, na vratu je primijetila kvrgu te pljucka sukrvicu, a sumnja na štitnjaču. Morat će se nastaviti liječiti. 

Naime, njezino putovanje započelo je u 17 sati u Zagrebu odakle je krenula sa svojom četverogodišnjom unučicom kojoj, kako nam kaže, je to bilo prvo putovanje autobusom radi kojega sada ima traume za cijeli život.

- Čim smo ušle u autobus vozač se počeo derati na mene zato što sam unijela pizzu u škarniclu za svoju unuku. Rekao mi je da neće on čistiti za mnom. Najžalosnije što je kasnije tijekom putovanja i sam on jeo iz vrećice pored sjedala. Odmah nakon napao me kada je vidio vrećicu iz dućana u kojoj sam nosila rezervnu odjeću za unuku - prepričala nam je čitateljica.

Kako je odbila vrećicu prebaciti u prtljagu vozač je odlučio pozvati kontrolorku koja mu je potvrdila kako gospođa ima pravo držati vrećicu iznad sjedala jer se u njoj nalazi samo roba. Nažalost, noćna mora je za djevojčicu i njezinu baku tek započela. Tijekom putovanja telefonski se čula sa svojom kćeri koja ih je odlučila dočekati na autobusnom kolodvoru i tražiti od vozača ispriku. 

- Kada ga je zatražila da nam se ispriča počeo ju je strašno vrijeđati nazivajući je 'kur**m koju treba pretući'. U tom trenutku sam otišla po svoj novi kofer kada sam vidjela da je na njega vozač bacio bicikl i potpuno ga uništio - nastavlja pretučena gospođa. Ušla je u autobus i vozaču odlučila reći kako se ponaša nekulturno prema jednoj baki i malom djetetu nakon čega je vozač poludio. 

-  Udario me šakama po glavi, potom koljenom nekoliko puta u prsnu kost da bi me na kraju udario nogom pa sam odletjela i pala na nogostup kod perona. Sve je to gledala moja unuka od četiri godine koja pored mene vrišti jer joj tuku baku. Na njega je krenula i moja kćer ali vozač je digao nogu kako bi i nju udario - nastavlja nam čitateljica prepričavati događaj. Kroz sve to drugi vozač cijelo vrijeme gledao je film u autobusu i ni u jednom trenutku nije pomogao gospođi i njezinoj obitelji koje je tukao kolega. 

Ozlijeđena gospođa nam je kazala kako smatra da je i drugi vozač jednako kriv jer je mirno prošao pored nje dok je ležala na podu. No, s druge strane, incidentu je svjedočio turist koji je gospođi dao svoj broj telefona i rekao da je će sve ispričati na sudu, ako bude trebalo. 

- Minutu kasnije vozači su se s perona odvezli autobusom dalje dok mi je muškarac koji me tukao sa smiješkom pokazivao srednji prst - završava nam tragičnu priču čitateljica koja nam je cijeli događaj pričala dok se nalazila u hitnom kirurškom prijemu KBC Split. Sve su prijavili Policijskoj Upravi splitsko- dalmatinskoj, a iz poduzeća kažu kako je vozač kažnjen otkazom ugovora o radu, dok će drugi vozač snositi primjerene sankcije o kojima će javnost biti obaviještena.

- To je sve istina - rekli su nam iz Autopoduzeća i izrazili žaljenje zbog incidenta.

Glasnogovornica splitske policije potvrdila nam je da su u četvrtak navečer dobili prijavu o incidentu na autobusnom kolodvoru u Splitu i da je kriminalistička obrada u tijeku pa ne mogu davati nikakve detalje.

 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 280
VIDEO

Dankin otac bio na poligrafu, s majčinog mobitela brisane su poruke na dan kad je nestala?
NOVA SAZNANJA?

Dankin otac bio na poligrafu, s majčinog mobitela brisane su poruke na dan kad je nestala?

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora

FOTO Ovo su muškarci koji su lagali da je Danka (2) kod njih: U kuću u BiH upali su specijalci
SNIMILI VIDEO NA TIKTOKU

FOTO Ovo su muškarci koji su lagali da je Danka (2) kod njih: U kuću u BiH upali su specijalci

Muškarci su tražili 50.000 KM za objavu informacija o nestaloj Danki Ilić (2)
Nevjerojatno! Trojac iz BiH je na TikToku tvrdio da je Danka (2) kod njih: Policija ih je uhitila
TRAŽILI NOVAC ZA INFORMACIJE

Nevjerojatno! Trojac iz BiH je na TikToku tvrdio da je Danka (2) kod njih: Policija ih je uhitila

Od nestanka dvogodišnje djevojčice u utorak popodne, u naselju Banjsko Polje kod Bora, na jugoistoku Srbije, u potragu je bilo uključeno više od 500 pripadnika MUP-a, dobrovoljaca...