Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Vozač i putnik pali s motocikla, oboje su prevezeni u bolnicu

Na Bijeničkoj cesti kod Mirogoja vozač i putnik su u srijedu oko 4.20 sati pali s motocikla te su prevezeni u bolnicu. Za sada nije poznata težina njhovih ozljeda

U prometnoj nesreći u Zagrebu u srijedu rano ujutro dvoje ljudi je ozlijeđeno. Na Bijeničkoj cesti kod Mirogoja vozač i putnik su oko 4.20 sati pali s motocikla te su prevezeni u bolnicu. Nije poznata težina njhovih ozljeda, kao ni identitet.

Komentari (14)
  • Dečki su dobro, nije ništa strašno.

    21. 5. 2014,   09:02
  • 19688@ja recimo znam doktore, inžinjere, umjetnike, glazbenike, sportaše, pilote, privatne poduzetnike i još mnogo drugih koji voze motore i nisu nikakvi kauboji i ne siju strah. Neka ti znaš da postoje oni koji siju strah i na bicikli i na svojim vlastitim nogama, autima, avionima, vlakovima, brodovima, čak i u invalidskim kolicima. Svi siju strah na svoj način, a ti, siguran sam da si posijao poneki strah, a da nisi ni svjestan. Nazdravlje.

    21. 5. 2014,   13:50
  • Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

    21. 5. 2014,   19:59