Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Vozač sletio s ceste, odbio se u most, stup i bus te poginuo

On je izgubio kontrolu nad autom, prešao na suprotnu stranu i sletio s ceste nakon čega se prvo zabio u betonski mostić od kojeg se odbio u stup te se od stupa odbio u parkirani autobus, saznajemo od policije

U ponedjeljak u 23.45 sati kod Vrbovca u mjestu Lonjica u nesreći je poginuo muškarac (34). On je izgubio kontrolu nad autom, prešao na suprotnu stranu i sletio s ceste nakon čega se prvo zabio u betonski mostić od kojeg se odbio u stup te se od stupa odbio u parkirani autobus, saznajemo od policije. Zadobio je teške ozljede od kojih je preminuo u kolima Hitne pomoći na putu do bolnice oko 1 sat.

Cesta je bila zatvorena do 4 sata.

Komentari (9)
  • ooo da, opet cesta kriva

    14. 8. 2018,   09:50
  • Neki nadobudni obično pišu kad stradaju motoristi, da je divljao, preticao, objesno vozio, nepoštivao pravila itd itd...A što je onda sa ovima i ovakvima? Sa autom je 20x teže sletjeti nego sa motorom i onda još i teže nastradati, 4 kotaća naspram 2, ravnoteža, krov,pojas, abs, esp ....U svakom slučaju, izgubljen još jedan mlad život. Šok i tragedija za obitelj, prijatelje. Ne znam zašto ljudi ne razmišljaju, odnosno imaju stav da su besmrtni?

    14. 8. 2018,   13:11
  • Zovite Marusica da prokomentira , sigurno mostic bio nepropisno postavljen .

    14. 8. 2018,   13:19