Obavijesti

News

Komentari 138

Vozač ZET-a u kabini 'devetke' zavodio djevojku dok je vozio

Vozač ZET-a u kabini 'devetke' zavodio djevojku dok je vozio
3

U Zagrebačkom električnom tramvaju rekli su nam da provjeravaju fotografije i pokušavaju utvrditi identitet vozača kako bi doznali detalji. Ovakav slučaj nisu imali

VIDEO

Čekala sam tramvaj na križanju Zvonimirove i Šubićeve. Išla sam prema Glavnom kolodvoru. Tramvaj broj 9 dolazio je. Već sam izvana vidjela da je u vozačevoj kabini neka djevojka, rekla nam je čitateljica koja je prije dva tjedna snimila fotografije. Ušla je stala kraj kabine. Isprva, je kaže nije smetalo što je s vozačem u njegovoj kabini mlada djevojka.

- No, primijetila sam da se oni malo prisnije diraju. Mazio joj je noge a ona njemu glavu i lice. Nije mi ni to bio problem, ali vidjelo se da je to počelo utjecati na sigurnost vožnje - kaže čitateljica. Ostali su putnici komentirali kako to nije u redu, u najmanju ruku pristojno, no nitko mu se nije izravno žalio.

- Mislila sam da će prestati i da će obratiti pozornost na vožnju, jer ipak vozi ljude, a ne vrće. Mazio se s djevojkom i dok je prolazio preko Trga žrtava fašizma. Na semaforima kraj Hotela Sheraton nije primijetio crveno svjetlo pa je naglo začio. Jedan je putnik zbog toga pao - kaže čitateljica. N a sljedećoj stanici, dodaje, vozač je gotovo promašio stanicu. Izašla je na Glavnom kolodvoru i otišla svojim poslom. Djevojka je, kaže, nastavila putovanje u kabini vozača, u kojem ne smije biti.

U Zagrebačkom električnom tramvaju rekli su nam da provjeravaju fotografije i pokušavaju utvrditi identitet vozača kako bi dozanli detalji. Ovakav slučaj, kažu u ZET-u dosad nisu imali. Očitovat će se nakon detaljne istrage, dodali su.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 138
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.