Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Vozač ZET-ova autobusa opet telefonirao u vožnji

None Foto: I. K. 3

U ZET-u nisu komentirali slučaj. Naš čitatelj iz Zagreba tvrdi da se to vrlo često događa te da je dosad više vozača rabilo mobitel u vožnji.

Tim autobusom idem svaki dan u školu i barem pet puta sam vidio vozače kako razgovaraju na mobitel tijekom vožnje, rekao je naš čitatelj I. K., koji je video i fotografiju snimio u utorak oko 13 sati u autobusu linije 221, koji vozi s Glavnog kolodvora prema naselju Travno u Zagrebu.
- Nisam im ništa prigovorio jer mislim da to nema smisla, no smatram da to može biti vrlo opasno - kaže I. K. iz Zagreba.
Glasnogovrnik ZET-a Tomislav Jurić usprkos poslanom upitu u srijedu nije mogao kometirati ovaj slučaj niti reći hoće li vozač biti kažnjen.

Komentari (5)
  • A što tu ima Jurić komentirati? Šaljite te neodgovorne ćorave fosile u mirovinu! Neka igra domine i priča na mobitel u club penzionera.

    30. 1. 2008,   15:29
  • vrlo je neodgovorno postupio

    30. 1. 2008,   17:44
  • koja pičketina je ovo snimila. ja neznam zasto ovo ide neko snimat i slat, covjek moze dobit samo otkoaz i moze mu sjebat pola zivota. ja ga ne osudjujem nimalo, vozi rutu koju je odvozio valjda tisucu puta i moze je zavezanih ociju odvest.

    30. 1. 2008,   22:09