Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Sud odlučio: Vozač ide na 30 dana u istražni zatvor u Sisku

None Foto: PIXSELL 6

U jutarnjim satima u petak vozač kamiona je velikom brzinom skrenuo na odmorište pri čemu su smrtno stradale dvije djevojčice od 14 godina, a teško su ozlijeđene dvije žene

Vozač kamiona koji je u petak sudjelovao u prometnoj nesreći na odmorištu na autocesti A3 doveden je na ispitivanje u subotu u popodnevnim satima u Županijsko državno odvjetništvo u Sisku. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Kako javlja RTL, u odvjetništvu bi se trebao zadržati oko pola sata, a nakon toga ide na Županijski sud koji će odlučiti hoće li vozaču odrediti pritvor ili ne. Vozaču prijeti i do 15 godina zatvora, a Županijsko odvjetništvo za njega je zatražilo pritvor. 

Oko 19 sati je Županijski sud u Sisku potvrdio zahtjev Županijskog odvjetništva i odredio vozaču 30 dana istražnog zatvora. Otpravljen je u sisački zatvor gdje će biti 30 dana. 

Novska: Kamion nakon očevida izvučen s livade na parkiralište odmorišta DETALJI STRAVE KOD NOVSKE Vozio prebrzo, 'kosio' sve pred sobom, a zaustavio se na livadi

Podsjetimo, u jutarnjim satima u petak vozač je velikom brzinom skrenuo na odmorište pri čemu su smrtno stradale dvije djevojčice od 14 godina, a teško su ozlijeđene dvije žene. 

Komentari (180)
  • Stavili mu lisice kao da je automatskom puškom pucao po autocesti...a Daruvarca ne smiju krivo pogledati...

    8. 6. 2019,   16:39
  • Neopisivo mi je žao te djece ali i ovog čovjeka..ne želim nikome da mora živjeti sa takvim teretom na duši.. :-(

    8. 6. 2019,   16:39
  • Jadan i taj covjek, nema tu vise zivota

    8. 6. 2019,   16:36