Obavijesti

News

Komentari 7

Vozači, oprez na autocesti A3: Na kolnik zalutala jedna srna

Vozači, oprez na autocesti A3: Na kolnik zalutala jedna srna
1

HAK je izvijestio kako je srna uočena na kolniku između čvorova Lužani i Slavonski Brod zapad na autocesti A3 Bregana - Lipovac. Vozače se poziva na oprez

VIDEO

Na autocesti A3 Bregana-Lipovac, između čvorova Lužani i Slavonski Brod zapad,  opasnost je od životinje na kolniku, a riječ je o srni, izvijestio je u utorak ujutro Hrvatski auto-klub (HAK).

Vozi se uz privremenu regulaciju prometa na cestama: DC1 u Lučkom i kod Hrvaca, DC8 Jadranskoj magistrali na dionici Kaštel Stari-Kaštel Gomilica te Srebreno-Mlini i u Bibinju,DC28 Novi Glog-Kenđelovac, DC517 u Belišću u Ul. kralja Tomislava, u zoni kružnog raskrižja kod Ulice Kardinala A.Stepinca i Željezničke ulice, DC518 između naselja Antunovac i Ernestinovo kod skretanja za naselje Ivanovac (raskrižje sa ŽC4089). 

Do 27. ožujka, zbog radova na dionici DC1 u Lučkom, u zoni raskrižja Puškarićeve i Ježdovečke ulice, vozila ukupne mase do 3,5t voze uz regulaciju semaforima, a ostala obilazno: Puškarićeva ulica (DC1)-Ventilatorska-Gospodarska-ulica sv. Benedikta-Gornjostupnička (DC1). 

Zbog klizišta na državnoj cesti DC228 Jurovski Brod-Ozalj u mjestu Ilovac kod Ozlja vozila ukupne mase do 3,5 t voze jednim trakom. Obilazak za ostala vozila je državnom cestom DC6 Jurovski Brod-Netretić-Karlovac.
Do 31. svibnja zatvorena je brza cesta DC10 od čvora Dubrava do spoja s državnom i županijskom cestom u Cugovcu (DC28-ŽC3052). Obilazak je kroz Vrbovec. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Pojačan je ulazak osobnih vozila na graničnim prijelazima: Stara Gradiška, Slavonski Brod i Županja. Izlazak teretnih vozila pojačan je na graničnom prijelazu Bregana (kolona oko 2 km), ulazak na Bajakovu. 

Do 15.lipnja na državnoj cesti DC201 u blizini graničnog prijelaza Požane/Sočerga vozit će se uz regulaciju prometa semaforima, a na snazi je i dalje zabrana prometa za autobuse i teretna vozila koji se preusmjeravaju na Kaštel
Trajekti i katamarani plove prema redu plovidbe. 

Do 18. travnja zbog radova u trajektnom pristaništu u Loparu, ne plovi trajekt na liniji Valbiska (otok Krk)–Lopar (otok Rab).
Od 29.ožujka brodska linija Dubrovnik-Koločep-Lopud-Suđurađ funkcionirat će kao trajektna linija i bit će omogućen ukrcaj vozila.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Novi detalji potrage: Izbrisane poruke na majčinom mobitelu, slikala kćer Danku iz 3 kuta...
NOVA SAZNANJA?

Novi detalji potrage: Izbrisane poruke na majčinom mobitelu, slikala kćer Danku iz 3 kuta...

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora

Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka
VIDEO: CURICA NESTALA U SRBIJI

Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka

BANJSKO POLJE, SRBIJA - Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag. Roditelji djevojčice ponovno su pozvani u policijsku postaju, ali za sada još nema informacija je li to povezano s kopanjem zemljišta oko kuće gdje je malena Danka nestala.
FOTO Ovo su muškarci koji su lagali da je Danka (2) kod njih: U kuću u BiH upali su specijalci
SNIMILI VIDEO NA TIKTOKU

FOTO Ovo su muškarci koji su lagali da je Danka (2) kod njih: U kuću u BiH upali su specijalci

Muškarci su tražili 50.000 KM za objavu informacija o nestaloj Danki Ilić (2)