Obavijesti

News

Komentari 66

Vozačica busa koja je dirnula svijet: 'Nisu mi ni zahvalili...'

Vozačica busa koja je dirnula svijet: 'Nisu mi ni zahvalili...'
1

Vozačica autobusa iz Prokuplja djevojčicu je spasila i do dolaska svih hitnih službi ugrijala 22. prosinca, a video njene reakcije tek je jučer počeo obilaziti svijet

VIDEO

Svi američki i brojni svjetski mediji u petak su pisali o Ireni Ivić, Srpkinji koja u Milwaukeeju vozi autobus i koja je od smrzavanja spasila djevojčicu.

Snimka Irenine brze reakcije na prizor djevojčice koji nogostupom tumara u vrlo malo odjeće unatoč prosinačkoj hladnoći, razgalila je srca milijuna Amerikanaca i ljudi diljem svijeta, o čemu smo i pisali

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:55

Vozačica autobusa iz Prokuplja djevojčicu je spasila i do dolaska svih hitnih službi ugrijala 22. prosinca, a video njene reakcije tek je jučer počeo obilaziti svijet. 

U susjednoj Srbiji vrlo su ponosni na sada svjetski poznatu vozačicu autobusa, a Blic je s njom napravio i veliki intervju

- To je bilo jutro, vozila sam i na drugoj strani ulice vidjela malo dijete kako trči. Odmah sam zaustavila autobus. Znate, u blizini tog mjesta je i autoput. Morala sam zaustaviti vozilo. Moj cilj je bio samo da zgrabim dijete i da ga sklonim, prisjetila se tog hladnog prosinačkog dana Irena Ivić. 

- Znate, pogodilo me je, baš sam se zbunila. Jedna putnica je prišla i dala mi jaknu. Imala sam svoju, bila mi je na sjedištu, ali vjerujte uopće se nisam sjetila, dodajući da se djevojčica ubrzo smirila kada ju je uvila i smjestila u krilo pa je samo stavila prst u usta i zaspala.

- Nisam vjerovala da netko može pustiti dijete na ulicu i da ne zna gdje je. Nisam mogla vjerovati da se takve stvari događaju. Nisam saznala što se dogodilo i kako je dijete završilo samo na ulici, a oni mi nisu ni zahvalili, priznala je vozačica Irena. 

- Nisam očekivala ovakve reakcije. Jesam da mi možda nadređeni nešto kaže ili da me pohvali, ali da cijeli svijet priča o ovome, nikako. Pričala sam s brojnim medijima, svi me zovu. Znate, toliko sam se umorila da danas zbog toga i poziva nisam mogla ni otići na posao, zaključila je skromno Irena koja inače u SAD-u živi od 2006. godine. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 66
VIDEO

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag

Četvrti je dan potrage za malom Dankom (2) u Srbiji! Na mjesto događaja stigle specijalne ekipe
NOVA SAZNANJA?

Četvrti je dan potrage za malom Dankom (2) u Srbiji! Na mjesto događaja stigle specijalne ekipe

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora
Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka
VIDEO: CURICA NESTALA U SRBIJI

Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka

BANJSKO POLJE, SRBIJA - Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag. Roditelji djevojčice ponovno su pozvani u policijsku postaju, ali za sada još nema informacija je li to povezano s kopanjem zemljišta oko kuće gdje je malena Danka nestala.