Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Vozi tenk, voli oružje i Mladića: 'Obećala sam mu da ću doći...'

None Foto: Facebook 4

Iako ističe da se ne želi baviti politikom, stavovi koje izražava svakako su kontroverzni. Aktivno se uključila u podršku proruskim separatistima u Donbasu i Donjecku...

Četverostruka juniorska prvakinja u bench pressu, Ruskinja Marijana Naumova, umalo je izazvala diplomatski incident kad je na Međunarodnom natjecanju u srbijanskom Svrljigu kod Niša nastupila u opremi s oznakama samoproglašene Republike Donjeck na istoku Ukrajine.

Obranila se riječima da je ona državljanka Rusije, ali studira u Moskvi i Donjecku pa je samo htjela predstaviti dva grada. 

Iako ističe da se ne želi baviti politikom, stavovi koje izražava svakako su kontroverzni. Aktivno se uključila u podršku proruskim separatistima u Donbasu i Donjecku, a na njenom Facebook profilu mogu se vidjeti i razne fotografije s oružjem pa čak i ona na kojoj vozi tenk. Priznaje da je član Omladinskog pokreta komunista.

U razgovoru s novinarem Južnih vesti ističe da je dolaskom u Srbiju ispunila obećanje dano Ratku Mladiću.

- Obećala sam mu da ću posjetiti Srbiju i Republiku Srpsku - zagonetno odgovara Naumova.

Posjetila je i grob Slobodana Miloševića i ponovila da je za nju Kosovo Srbija.

- Politiku treba ostaviti političarima, a osobne stavove zadržati. Uvijek ću pomagati, ponajprije djeci i ugroženima, ma gdje se oni nalazili, kaže Naumova.

Komentari (57)
  • Zašto je ova vijest uopće objavljena? Kog briga..

    9. 8. 2018,   10:35
  • republika Srpska ??..gdje je ta republika na karti?? koja joj je međunarodna auto oznaka??meni se čini da je izvjesna godspodična ipak posjetila Republiku Bosnu i Hercegovinu

    9. 8. 2018,   11:24
  • Ne kuzim poantu clanka

    9. 8. 2018,   10:29