Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Vozila je po propisima, čak je i davala signale kad je skretala'

None Foto: čitatelj 24sata 4

UZORNA VOZAČICA Iako nije imala kacigu, vozila je po propisima, uz desni rub kolnika. Bicikl joj je imao stražnje svjetlo, obje ruke držala je na volanu, osim kad je signalizirala da skreće, ispričao nam je čitatelj

S plaže na bicikl, bez previše kompliciranja. U ovom slučaju bio je to minijaturni kupaći kostim koji je imao više utjecaja na smanjivanje brzine kod vozača auta nego policijski radar, nove i veće kazne ili znakovi kraj kojih se mnogi voze kao da ne postoji. No u blizini ove vozačice puno njih je usporavalo.

POGLEDAJTE VIDEO

Iako nije imala kacigu, vozila je po propisima, uz desni rub kolnika.

Bicikl joj je, koliko smo uspjeli vidjeti, imao stražnje svjetlo, obje ruke držala je na volanu, osim kad je signalizirala da skreće.

- To je snimljeno u petak na glavnoj cesti koja vodi od trajekta prema centru Biograda. Poštivala je propise, davala je i signalizaciju rukama. Nekoliko minuta smo se vozili iza nje, a na prvom raskrižju smo otišli u suprotnim smjerovima - rekao nam je čitatelj.

Foto: čitatelj 24sata

Tema: Hrvatska

Komentari (236)
  • Kakva je to guzica? 🤣 Cak ni tange nisu napete, imaju lufta🤣🙉

    24. 8. 2019,   13:39
  • Guzi*a ko dva andola 🤭

    24. 8. 2019,   14:05
  • Svaka cast, to je pravi vozac, drzila se svoje strane ceste, obje ruke na volanu, osim kad daje signalizaciju da skrece. Mnogi biciklisti ne daju signalizaciju, neki u brzoj voznji dignu ruke s volana....Vozac iza ove biciklistice se osjeca ugodno i sigurno, jer biciklistica daje signalizaciju!

    24. 8. 2019,   13:19