Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Vozio bez vozačke: U samo 6 sati dva puta su ga zaustavili

Prvi je put uz optužni prijedlog na temelju Zakona o sigurnosti prometa na cestama doveden na prekršajni odjel Općinskog suda u Sisku, gdje je nakon provedenog postupka pušten na slobodu

Uporni 23-godišnjak s glinskog područja, policiji već poznat zbog vožnje bez položenog vozačkog ispita, u srijedu je u razmaku od samo šest sati dva puta zaustavljen i priveden zbog tog prekršaja.

Najprije je oko 10.40 sati zaustavljen u mjestu Prekopa na glinskom području, da bi već u 16.40 sati ponovo zaustavljen u mjestu Ravno Rašće, izvijestila je u četvrtak policija.

Prvi je put uz optužni prijedlog na temelju Zakona o sigurnosti prometa na cestama doveden na prekršajni odjel Općinskog suda u Sisku, gdje je nakon provedenog postupka pušten na slobodu.

No, nakon što je još jednom zaustavljen kako vozi isti automobil sisačke registracije, opet je uhićen i tijekom četvrtka ponovo priveden s istim optužnim prijedlogom pred nadležni sud.

Komentari (15)
  • pa rekao je plenki da ne treba vozačka da bi znao voziti

    21. 3. 2019,   20:17
  • Mene u 42 godine vožnje zaustavili 12 puta, a vječito sam bio na cesti kak konjski drek.Ipak i oni vide tko je gospodin.

    21. 3. 2019,   17:01
  • Ma sram vas sve bilo,,,taj mladić ima iskaznicu HDZa pa i ako nema vozačku dozvolu to ne znači da ne zna voziti automobil !

    21. 3. 2019,   15:02