Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Vozio po splitskoj plaži i molio kupače da se maknu

None Foto: Tin Dragović

Ne zna se kako je mladić Opelom ušao na plažu Bačvice. Kupači su bili ljutiti što im kvari odmor. Trebalo mu je 20 minuta da se "izvuče" s plaže

Tijekom pauze na poslu naš čitatelj Tin Dragović odlučio je s kolegama popiti kavu na najpoznatijoj splitskoj plaži Bačvice. Iznenadio ih je mladić koji se Opelom vozio tik uz rub mora.
- Ne znam kako je uopće uspio ući jer je na ulazu rampa preko koje se ne može motorom ili autom. Kupači, među kojima je bilo i dosta turista, u čudu su ga gledali, bili su šokirani koliko i ja - rekao nam je Tin koji je u četvrtak oko podneva fotografirao vožnju plažom. Kada je mladić shvatio da neće tako lako van, izašao je iz auta i jednog po jednog kupača molio da se pomaku kako bi se on uspio prevesti na drugu stranu. Iako ljutiti što im kvari odmor, poslušali su ga i pomaknuli svoje stvari. Dvadesetak minuta trebalo mu je da se preveze s jednog kraja plaže na drugi.
- Morao sam požuriti natrag na posao pa zapravo ne znam je li uspio Opel izvesti s plaže i kako je to napravio - dodao je Tin, koji misli da je mladić zalutao na povratku iz noćnog izlaska.

Komentari (2)
  • Ma koji je to lik. E, ne bi mu se ja maknuo. Lijeni gad!

    11. 6. 2010,   12:50
  • mogao je s autom drito u more da se previše ne muči...:-)

    11. 6. 2010,   12:50