Obavijesti

News

Komentari 21

Vozio s 1,9 promila: Mladić je dobio kaznu od 13.500 kuna

On je osobnim vozilom dubrovačkih registarskih oznaka, krećući se neprilagođenom brzinom izazvao prometnu nesreće s materijalnom štetom. Vozač nije bio vezan te je u nesreći lakše ozlijeđen

VIDEO

Zbog raznih prekršaja u prometu djelatnici PU dubrovačko-neretvanske su tijekom prošlog tjedna ispisali 1092 kazne od čega je njih 743 sankcionirano zbog prekoračenja dopuštene brzine kretanja. Kako izvještavaju iz policije, rekorder u brzini uhvaćen je 15. rujna na autocesti. Zaustavljen je kod Ploča, a riječ je 43-godišnjem državljaninu Mađarske koji je automobilom marke "McLaren" u pravcu Splita vozio brzinom od 216 kilometara na sat iako je ograničenje 130 km/h.

Zbog počinjenog prometnog prekršaja policija ga je kaznila iznosom od pet tisuća kuna i zaštitnom mjerom zabrane korištenja inozemne vozačke dozvole na području RH u trajanju od jednog mjeseca.

Na Korčuli je pak u nedjelju 15. rujna ispisana najveća novčana kazna, i to 13.500 kuna. Riječ je o 20-godišnjaku kojemu je izmjerena koncentracija alkohola od 1,90 g/kg.

On je osobnim vozilom dubrovačkih registarskih oznaka, krećući se neprilagođenom brzinom izazvao prometnu nesreće s materijalnom štetom. Vozač nije bio vezan te je u nesreći lakše ozlijeđen. Liječnička pomoć pružena mu je na hitnom prijemu u Korčuli.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Osim navedenih, policajci PU dubrovačko neretvanske kaznilo je još 57 osoba zbog nekorištenja sigurnosnog pojasa, njih 19 zbog vožnje u alkoholiziranom stanju, dok je njih 12 sankcionirano je zbog nepropisne uporabe mobitela tijekom vožnje. Izrečeno je i 59 mjera zbog nepropisnog pretjecanja i 56 kazni zbog nepropisnog zaustavljanja i parkiranja.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 21
VIDEO

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'
MAJCI VJEŠTAČE MOBITEL

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'

Mještani kažu kako obitelj Ilić godinama nisu viđali u susjedstvu. Kažu kako u toj vikendici već godinama nikoga nema, objekt je zapušten pa susjedima nije najjasnije zašto je obitelj sa sobom tamo povela djecu

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag
Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka
VIDEO: CURICA NESTALA U SRBIJI

Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka

BANJSKO POLJE, SRBIJA - Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag. Roditelji djevojčice ponovno su pozvani u policijsku postaju, ali za sada još nema informacija je li to povezano s kopanjem zemljišta oko kuće gdje je malena Danka nestala.