Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Vratit će ih u BiH: U Lici su uhitili 35 ilegalnih migranata

Stanovnici Like i Gorskog kotara često nailaze na skupine migranata. Tako je i riječka policija kod Fužina uhitila skupinu koju su prijavili građani, a iz MUP-a mole građane da im pomognu...

Na području ličke općine Perušić policija je uhitila 35 ilegalnih migranata. Obavila je obavijesne razgovore nakon čega će biti migranti vraćeni u BiH odakle su i stigli, javlja Dnevnik.hr.

Stanovnici Like i Gorskog kotara često nailaze na manje skupine migranata. Tako je i riječka policija kod Fužina uhitila skupinu koju su prijavili građani, a iz MUP-a mole građane da im dojave, primijete li sumnjive osobe.

Međunarodni cestovni granični prijelaz Maljevac - Velika KladuÅ¡a i dalje zatvoren HISTERIJA I STRAH Policija: O migrantima se šire gnjusne laži, nemojte nasjedati

"Hrvatska policija svakodnevno radi na suzbijanju ilegalnih migracija, pa smo tako i danas imali isto aktivnosti na području općine Perušić. Osobe su u prostorijama policije i nad njima se provodi kriminalističko istraživanje. Pozivam sve građane da bilo kakvu situaciju koja im je sumnjiva, sigurnosno opasna prijave policiju. Također apeliram na sve građane da ne šire dezinformacije na društvenim mrežama", rekla je Maja Brozičević, glasnogovornica Ličko-Senjske Policijske uprave. 

Komentari (63)
  • 35 ljudi pa "manja" skupina...pregazit će nas,zaboravite na donekle normalan život jednom kad ovo krene imalo ozbiljnije

    6. 11. 2018,   19:19
  • MUP moli za pomoc? Pa MUP veli da NEMA ilegalnih migranata u HR. E, jadna li nam majka.. . Znaci, Bosanci ih namjerno salju u HR.

    6. 11. 2018,   19:25
  • granica je sigurna,a,ministre?a bin ladeni nam ulaze u državu kako žele,ne njih 3 ili 13,nego 35.a svaki od njih ima neko hladno oružje, što da ima vatreno?neki uzi ili nešto sl.?kako se to štiti granica i građani? što se čeka s žicom, vojskom, tenkovima na granici?

    6. 11. 2018,   19:27