Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Vrbovčanin nakon svađe na čovjeka bacio dvije bombe

None Foto: G. Jakuš/Pixsell 12

Muškarac iz Vrbovca (39) bacio je oko 18.20 sati bombu na poznanika. Ranjeni muškarac počeo je bježati, a napadač je tada bacio još jednu bombu

Zoran Š. (36) u utorak posljepodne bio je kod svog poznanika Krešimira M. (39) u vrbovečkom naselju Luka. Muškarci su navodno razgovarali o kući na moru. Krešimir je prije nekog vremena od Zorana kupio kuću za 20.000 eura. Poznanici se nikako nisu mogli dogovoriti kada će otići vidjeti kuću, a Zoran nije htio vratiti novac od prodaje. Muškarci su se posvađali i Zoran je izjurio iz kuće prema svom kamionu, koji je bio parkiran ispred kuće. Tada je Krešimir na njega bacio ručnu bombu. Ranjeni Zoran počeo je bježati niz ulicu i zazivati ‘Upomoć’. U strahu je trčao cestom i sakrio se nekoliko metara dalje u poslovnicu osiguranja. Pomahnitali muškarac za njim je bacio još jednu bombu koja je eksplodirala na cesti. Slučajni prolaznik je nazvao policiju koja je uskoro pronašla i uhitila napadača. Ozlijeđenog Zorana su prebacili u KBC Dubrava. Teško je ozlijeđen. U blizini mjesta napada je bilo 14 ljudi, nitko drugi nije ozlijeđen. Od eksplozije oštećeni su 14 automobila i četiri poslovna prostora. Materijalna šteta još nije utvrđena. Krešimir je od prije poznat policiji po imovinskim prijetnjama i držanju oružja.

Komentari (17)
  • Misli da je pravi Bosko Buha, narodni heroj a u stvari naj,naj budala. Po takvim slucajevima hrvatska je kao afganistan u evropi.

    13. 7. 2010,   19:16
  • Zašto nema neki luđak d ana političare baci.. neka se i oni malo useru da vidiš kako će se lista kandidata smanjivati!

    13. 7. 2010,   19:16
  • Koje li budale ? pa bolje da je otisao do nase vlade i tamo to ucinijo. Oni su tako i tako bezkorisni samo trose novac, a susjed privrjeduje.

    13. 7. 2010,   19:16