Obavijesti

News

Komentari 22

Vrdoljak o ostavci Marije Puh: 'Saznao sam za to iz medija...'

Vrdoljak o ostavci Marije Puh: 'Saznao sam za to iz medija...'
1

Čin Marije Puh posebno povrijedio članove Krapinsko-zagorske organizacije HNS-a, budući da je uživala njihovu maksimalnu podršku, napisao je Vrdoljak koji smatra da su ostavci kumovali drugi interesi

VIDEO

O ostavci Marije Puh, svoje donedavne zamjenice u HNS-u, očitovao se i šef stranke Ivan Vrdoljak. U pismu članovima stranke istaknuo je da je nezadovoljan neprimjerenim načinom na koji je njegova stranačka kolegica dala ostavku, kao i to da je za sve saznao iz medija. 

Podsjetimo, saborska zastupnica i donedavna potpredsjednica HNS-a Marija Puh u srijedu je podnijela ostavku na sve funkcije u HNS-u. Iako se šuškalo o tome da Marija Puh prelazi u Bandićevu stranku, ona je opovrgnula ta nagađanja i izjavila da će u Saboru od sada djelovati kao nezavisna zastupnica. 

Svoj odlazak je obrazložila nezadovoljstvom projektima za Zagorje. 

'Saznao sam iz medija'

- Nisam bila zadovoljna brzinom i projektima namijenjenih Zagorju, s time da sam ja iz Zagorja. Znamo sve okolnosti i način na koji smo ušli u koaliciju sa HDZ-om, ja sam vjerovala i željela da se to u Zagorju vidi. Nažalost, 16 mjeseci je prošlo, a neke konkretne stvari koje sam očekivala da će poboljšati život mladim ljudima u Zagorju, nisu se dogodile.

Dva dana kasnije, o njezinoj ostavci očitovao se predsjednik HNS-a Ivan Vrdoljak, javlja Jutarnji. Poslao je svim članovima stranke pismo u kojem kaže da je neugodno iznenađen neprimjerenom ostavkom za koju je saznao putem medija.

- Smatram da se ostavka na tako važnu funkciju može i mora dati na primjeren način - usmeno na službenim tijelima stranke ili pismeno, poštujući Statut HNS-a i ljude u stranci koji su joj dali povjerenje. Unatoč tome što ona nije postupila tako, poštujem njenu odluku - napisao je Vrdoljak. 

 Također, ističe da je čin Marije Puh posebno povrijedio članove Krapinsko-zagorske organizacije HNS-a, budući da je 'uživala njihovu maksimalnu podršku'.

Vrdoljak je ocijenio da su ovoj odluci Marije Puh kumovali neki drugi interesi, a ne tvrdnja da ova Vlada nije u 16 mjeseci učinila dovoljno za Zagorje.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 22
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.