Obavijesti

News

Komentari 124

'Spreman sam dati mandat na raspolaganje, Hrvatska je prva'

'Spreman sam dati mandat na raspolaganje, Hrvatska je prva'
1

Dat ću sve ostavke ovoga svijeta ako će Hrvatska biti bolja zemlja. Što me briga za političku karijeru ako će moje dijete imati bolju školu, istaknuo je čelnik HNS-a....

VIDEO

Spreman sam dati mandat na raspolaganje središnjim tijelima stranke. Ja nemam nikakvih ograda, moja politička karijera zadnja je, na prvom mjestu mi je interes Hrvatske, rekao je čelnik HNS-a Ivan Vrdoljak nakon sastanka vodstva stranke u Zagrebu, dan nakon drugog kruga lokalnih izbora. 

- Odluka o slaganju većine s Plenkovićem nije individualna odluka, o tome će se razgovarati na tijelima stranke. Na tijelima stranke donijet ćemo odluku i o vodstvu i o budućnosti stranke, dodao je.

- Ja i premijer Plenković smo vodili razgovore i ja to planiram jasno prezentirati na središnjim tijelima stranke, rekao je Vrdoljak. Na pitanje o tome zašto su ušli u pregovore s HDZ-om, a prije samo mjesec dana pokrenuli su opoziv HDZ-ove Vlade, odgovorio je da je to sve povijest i politika:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Politički rejting neću nikada staviti ispred boljeg obrazovanja za moje troje djece. Ako je ijednom roditelju bitniji politički rejting od boljeg obrazovanja za njegovu djecu, ja taj nisam, poručio je.

Čelnik HNS-a istaknuo je da je on obavio razgovor s Plenkovićem da bi saslušao što su namjere za stabilnost ove zemlje:

- Prestanite se igrati s državnom, prestanite politizirati. Dat ću sve ostavke ovoga svijeta ako će Hrvatska biti bolja zemlja. Što me briga za političku karijeru ako će moje dijete imati bolju školu. Ja tu cijenu plaćam sutra i neka me kazni tko god želi, nema cijene za bolju hrvatsku u mojoj političkoj karijeri. Želim Hrvatsku napraviti boljom i to platiti, ako treba, političkim rejtingom. 

'To je pitanje za Vidovitog Milana'

Vrdoljak je istaknuo da neće ići protiv odluka stranačkih tijela te da će postupiti onako kako oni odluče. Govoreći o rezultatu HNS-a na lokalnim izborima, Vrdoljak je poručio kako je uvjeren da njegovi razgovori s Plenkovićem nisu naštetili kandidatima HNS-a:

- To je pitanje za Vidovitog Milana, Vrkić mi je rekao da mu nije štetilo, nije ni Štromaru. Mi realno nismo izgubili Zagreb, jedino što smo izgubili je Varaždinska županija. U Zagrebu smo napravili fenomenalan rezultat, došli smo do nekoliko tisuća glasova razlike do rušenja Milana Bandića. Ne vjerujem da će HDZ-ova ponuda stvoriti razdor u stranci, moja želja može biti jedno, ali ako središnji odbor odluči drukčije, ja to poštivam. 

- Prestanite misliti da mi je politički rejting bitniji od ove zemlje. Nije, ja ga odmah žrtvujem. I druga stvar, HNS se nikad neće odreći svojih vrijednosti i svojih politika. Ona samo može to unijeti u politički život Hrvatske kroz neku vladu, poručio je Vrdoljak. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 124
VIDEO

Majka ostavila auto iza štale? Kopa se blizu kuće, stiže sve više policije i vatrogasaca
TRAŽE MALENU DANKU (2)

Majka ostavila auto iza štale? Kopa se blizu kuće, stiže sve više policije i vatrogasaca

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora. Djevojčicu traži stotine ljudi, od volontera, policije, Gorske službe spašavanja, helikoptera...

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'
MAJCI VJEŠTAČE MOBITEL

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'

Mještani kažu kako obitelj Ilić godinama nisu viđali u susjedstvu. Kažu kako u toj vikendici već godinama nikoga nema, objekt je zapušten pa susjedima nije najjasnije zašto je obitelj sa sobom tamo povela djecu
Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag