Obavijesti

News

Komentari 11

Vrh HNS-a protiv Posavca – novi kandidat Alen Leverić?

Vrh HNS-a protiv Posavca – novi kandidat Alen Leverić?
1

Sam Leverić na pitanje planira li se kandidirati za šefa HNS-a ne daje odgovor, nego kaže da će odluku o kandidatu donijeti organizacija kojoj je na čeku, a to je HNS Varaždinske županije

VIDEO

Međimurski župan Matija Posavec ostao je bez podrške šefa HNS-a Ivana Vrdoljaka, a novi kandidat za šefa te stranke mogao bi biti čelnik HNS-a Varaždinske županije Alen Leverić, piše u srijedu Večernji list.

Prije samo nekoliko mjeseci Matija Posavec slovio je kao najjači kandidat za nasljednika Ivana Vrdoljaka na čelu HNS-a. Danas se situacija promijenila te su sve glasnija nagađanja da bi jedini HNS-ov župan prije mogao biti na izlaznim vratima iz te stranke, navodi dnevnik.

Jedan od dokaza u prilog toj tezi, ističe Večernji, jest i činjenica da Posavec nije dobio poziv, navodno prvi put u posljednjih šest godina, da nazoči jučerašnjem polaganju vijenca na Mirogoju u spomen na desetu obljetnicu smrti osnivačice HNS-a Savke Dabčević-Kučar, a "šuška" se i kako vodstvo stranke već ima drugog izglednog kandidata za šefa.

Navodno je riječ o Alenu Leveriću, bivšem zamjeniku ministra gospodarstva u SDP-ovoj Vladi, danas članu uprave Hrvatskih cesta te šefu HNS-a Varaždinske županije, inače najjače županijske organizacije stranke, piše Večernji list.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Sam Leverić na pitanje planira li se kandidirati za šefa HNS-a ne daje odgovor, nego kaže da će odluku o kandidatu donijeti organizacija kojoj je na čeku, a to je HNS Varaždinske županije.

"Predsjedništvo organizacije zaključilo je da će, nakon što Predsjedništvo HNS-a otvori kandidacijski postupak, odlučiti hoće li podržati nekog od kandidata za predsjednika stranke ili će imati svoga", znakovit je Leverić.

Na konačnu odluku neće se morati dugo čekati. Već 23. kolovoza u Karlovcu se sastaje Predsjedništvo stranke, a osim aktualne političke situacije, na dnevnom su redu i pripreme za sjednicu Središnjeg odbora HNS-a u rujnu, kao i pripreme za unutarstranačke izbore koji bi se trebali održati ili do kraja ove godine ili početkom sljedeće, donosi Večernji list.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Policija užurbano stigla do polja gdje je nestala djevojčica. Stručnjak komentirao potragu
TRAŽE MALENU DANKU (2)

Policija užurbano stigla do polja gdje je nestala djevojčica. Stručnjak komentirao potragu

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora. Djevojčicu traži stotine ljudi, od volontera, policije, Gorske službe spašavanja, helikoptera...

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'
MAJCI VJEŠTAČE MOBITEL

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'

Mještani kažu kako obitelj Ilić godinama nisu viđali u susjedstvu. Kažu kako u toj vikendici već godinama nikoga nema, objekt je zapušten pa susjedima nije najjasnije zašto je obitelj sa sobom tamo povela djecu
Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag