Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Vrijeđao djecu s teškoćama u razvoju: 'Iskreno mi je žao'

None Foto: Damir Spehar/PIXSELL

Vranjić je na prošlotjednoj sjednici Županijske skupštine kolege iz vladajućih redova pozvao da se prestanu ponašati kao polaznici V. Osnovne škole Bjelovar, a to su djeca s poteškoćama u razvoju

HDZ-ov vijećnik Ivica Vranjić u utorak se ispričao zbog svog istupa na nedavnoj sjednici Županijske skupštine Bjelovarsko-bilogorske županije kad je povrijedio i omalovažio učenike s teškoćama u razvoju bjelovarske V. Osnovne škole te je najavio povlačenje iz Županijske skupštine.

"Svjestan pogrješke koju sam učinio svojim nesmotrenim istupom na izvanrednoj sjednici Županijske skupštine, ovim putem još jednom se ispričavam svima koje sam tom prilikom povrijedio", napisao je te podsjetio kako je i na samoj sjednici rekao kako mu nije mi bila namjera nikoga vrijeđati.

"I zato iskreno žalim zbog svojih riječi", dodao je.

"Posebno mi je žao što se moj istup povezuje s djecom s poteškoćama u razvoju jer mi ni u primisli nije bilo dovoditi ih u bilo kakvu vezu s politikom i političkom borbom u Županijskoj skupštini", napisao je Vranjić u priopćenju. 

Istaknuo je i da iskreno žali što je svojim istupom dao priliku članovima vladajuće koalicije okupljene oko župana Damira Bajsa da skreću pozornost javnosti s tema zbog kojih je sazvana izvanredna sjednica.

"Kao moralan čovjek želim spriječiti daljnje negativno eksploatiranje ove teme i zato sam odlučio povući se iz Županijske skupštine", poručio je Vranjić.

Vranjić je na prošlotjednoj sjednici Županijske skupštine kolege iz vladajućih redova pozvao da se prestanu ponašati kao polaznici V. Osnovne škole Bjelovar, a to su djeca s poteškoćama u razvoju.

Komentari (32)
  • Pa HDZ.ovac je ,ništa čudno.Znamo dobro kakva kategorija ljudi se učlanila u tu stranku.

    21. 11. 2018,   06:27
  • hH he he,vidiš odmah na prvu da lik pršti od teške inteligencije...Bio bi idealan kandidat HDZ-a za župana ili gradonačelnika na sljedećim izborima...Ili da ga HDZ stavi možda na listu za europski parlament..Možda da ga postave na čelo Povjerenstva o sukobu interesa ili da bude Javni pravobranitelj za djecu...Možda bi se i Boras mogao malo potruditi da lik magistrira pa i doktorira,ako kojim slučajem do sada još nije postao ćlanom akademske zajednice.....

    21. 11. 2018,   04:25
  • Pustite čovika na miru. Jeste možda vidili HDZ-ovca bez teškoća u razvoju?

    21. 11. 2018,   07:51