Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Vrijeđao i tukao suprugu pred sinom, prisiljavao je na seks...

Osumnjičeni je svojoj ženi prijetio ubojstvom i više je puta prisiljavao na spolne odnose protiv njezine volje. Dodatno, zabio se u dva policijska auta pri čemu je ozlijeđen policajac

Općinsko državno odvjetništvo u Varaždinu u četvrtak je ispitalo uhićenog 26-godišnjaka, osumnjičenog da je u prisutnosti njihovog četverogodišnjeg sina fizički i verbalno zlostavljao svoju suprugu. Osumnjičeni je svojoj ženi prijetio ubojstvom i više je puta prisiljavao na spolne odnose protiv njezine volje.

Osim obiteljskog nasilja i seksualnog zlostavljanja, 26-godišnjaka se sumnjiči da 6. siječnja 2019. nije zaustavio svoje vozilo nakon što su ga policijski službenici pokušali zaustaviti, nego je nastavio vožnju i vozilom udario u dva zaustavljena policijska auta. U sudaru jedan policajac zadobio je tjelesne ozljede, a oštećen je i policijski automobil.

Državno odvjetništvo naredilo je osumnjičenom udaljenje iz obiteljskog doma te zabranu približavanja i zabrane uspostavljanja i održavanja veze određenim ljudima zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke u postupku i zbog opasnosti od ponavljanja kaznenih djela, izvijestio je DORH.
 

Komentari (81)
  • Pod kojim uplivom, moras biti, da si takav "covjek"?😳😤 Droge, alkohol? Ili samo u djetinstvu nisu skuzili da mu treba lijecnik - psihijater i 5 tablet na dan, da mozda postane i bude covjek?!🤷‍♀️ Nema dana, da se ne cita o nasilju!😔

    10. 1. 2019,   17:00
  • Još jedan Daruvarac

    10. 1. 2019,   17:00
  • Nije baš usporedba, ali pokušati ću objasniti ovakve ljude na ovaj način: Kupili smo kuću na selu i nakon 10 dana susjed nam je ubio psa. Zašto? Zato da dokaže da može. Nije imao razloga, životinja je bila u dvorištu, ali on je došao iza kuće sa puškom, naciljao i opalio. Njemu je pas životinja, kao i govedo, kao i koza, kao i zec, a ne član obitelji. Nešto što može ubiti i iz toga se izvuči. E da se vratim na ovu temu: Zašto ljudi tuku žene. Upravo zato da dokažu da mogu. Žena je objekt, žena nije tu da se voli, poštuje, daruje poklonima, pomazi. Ne, žena je tu da raširi noge kad ON to kaže, žena je tu da skuha što god ON poželi, žena je tu da mu bude robinja i sluga i biće koje se može gaziti kada ON to poželi.

    10. 1. 2019,   17:44