Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Pijan vrijeđao i prijetio supruzi: 'Tebe ću ubiti, a kuću raznijeti!

Sutkinja istrage Županijskog suda u Varaždinu, prihvatila je prijedlog državnog odvjetnika i odredila 63-godišnjaku istražni zatvor zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke i ponavljanja djela

Općinsko državno odvjetništvo u Varaždinu ispitalo je 63-godišnjaka zbog sumnje na nasilje u obitelji. Sumnjiči ga se da je od svibnja 2015. do veljače 2019. godine u okolici Varaždina, učestalo pijan grubo vrijeđao svoju suprugu, prijetio joj da će je ubiti te eksplozijom raznijeti njihovu obiteljsku kuću. Fizički ju je i napao.  

Sutkinja istrage Županijskog suda u Varaždinu, prihvatila je prijedlog državnog odvjetnika i odredila 63-godišnjaku istražni zatvor zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke u postupku i zbog opasnosti od ponavljanja kaznenih djela.

Komentari (8)
  • Pa htjeli ste demokraciju pa sta se sad zalite?Vi ste sami sebi najgori neprijatelji i najzalosnije je da niste sposobni to shvatit.Za samokriticnost je potrebna inteligencija.

    25. 2. 2019,   10:42
  • Svejedno gdje se desilo.Al se desilo.. Kod nas.! Split il Solin.Jer to velika razlika.?

    1. 3. 2019,   01:01
  • Što se to događa zadnjih mjeseci oko Varaždina i Čakovca? Lijepi krajevi za živjeti, iznad prosječna zaposlenost i primanja, mirni ljudi naoko....... Kao da je đava ušao među njih......

    25. 2. 2019,   09:38