Obavijesti

News

Komentari 26

Vrijeđao ženu u Glogovcu: 'U kući curi voda, a ti se kurvaš'

Pijani muškarac (59) izvrijeđao je svoju izvanbračnu suprugu u obiteljskoj kući u Glogovcu. Žena tvrdi da ju nije udario, ali više nije mogla to trpjeti pa ga je prijavila. Dobio je 20 dana zatvora uvjetno

VIDEO

Neobičan slučaj dolazi sa Prekršajnog suda u Koprivnici. Tamo je, naime, muškarac (59) zbog uvreda i psovki upućenih svojoj izvanbračnoj supruzi zaradio 20 dana zatvora, no kazna se neće izvršiti ako u roku od šest mjeseci ne počini ni jedan prekršaj.

Naime, kako piše epodravina, iz obiteljske kuće u Glogovcu orile su se psovke i uvrede. Muškarac je bio pod utjecajem alkohola od 2,09 promila, a njegova izvanbračna supruga ispričala je da ju je počeo vrijeđati čim se vratio kući. Navodno ga je mučilo to što u kupaonici curi voza iz cijevi u zidu, a nje nije bilo kod kuće. Kad mu je rekla da je išla pitati susjede što da radi, on ju je optužio da se ‘kurva’.

Preciznije, psovka koju je zapamtila glasila je: ‘Kurvo, jeb* te, dok se ti po gradu je**š nama voda curi, ne ideš ti po doktorima u grad, ti se hodaš jeb**, kurvo!’. Napomenula je kako je nije udario, no istaknula da više ne može podnijeti njegovo vrijeđanje.

On se pak pred policijom branio i rekao da supruga izmišlja, a nakon što je cijeli slučaj završio na Prekršajnom sudu, njegova izjava nije prihvaćena jer je već ranije osuđivan zbog nasilja u obitelji. Ni jedan ni drugi se nisu pojavili na ročištu, pa je na sudu korišten policijski zapisnik.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 26
VIDEO

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela
24SATA NA MJESTU DOGAĐAJA

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela

Osumnjičeni muškarac je priveden. U tijeku je očevid i kriminalističko istraživanje, objavila je policija.

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...
UBOJSTVO ZA UBOJSTVOM NA ČRNOMERCU

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...

U samo tri mjeseca, dogodilo se više stravičnih incidenata na zagrebačkom Črnomercu. U najnovijem od njih, u subotu ujutro, sin je izbo majku (68)
Uznemirujuće. Pijani i krvavi napali policajce u vrgoračkom fast foodu i prijetili im smrću...
PRISILNO IH PRIVELI

Uznemirujuće. Pijani i krvavi napali policajce u vrgoračkom fast foodu i prijetili im smrću...

Pijane žene odbile su zapovijed policajaca da prestanu sa razbijanjem te je jedna policajca uhvatila za košulju te ga počela udarati po tijelu nastojeći ga izbaciti iz objekta kada je ušao