Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Vrijedi 201.000 kn: Barišići su kupili i prijavili crni Mercedes

None Foto: Goran Jakus/HaloPix/PIXSELL

Barišić je, osim toga, opisao da novac za automobil potječe od kredita i osobne štednje supruge. Kredit od 29.950 eura također je novoprijavljen

Umjesto bijelog Mercedesa C 220d, supruga gradonačelnika Velike Gorice, Dražena Barišića, sad vozi crni automobil istog tipa.

Prošli mjesec objavili smo da je Nikolina Barišić unajmila bijeli Mercedes za koji plaća 4000 kuna mjesečno. Gradonačelnik Dražen Barišić (HDZ) tad nam je rekao da planiraju kupiti automobil te da će ga tad prijaviti u imovinsku karticu.

Iako se promjena još ne vidi u imovinskoj kartici, iz dokumenta koji nam je poslao Barišić razvidno je da je ona poslana Povjerenstvu za odlučivanje o sukobu interesa.

- Sve je uredno prijavljeno - rekao nam je gradonačelnik.

LUKSUZ U VELIKOJ GORICI Supruga HDZ-ova čelnika vozi Mercedes vrijedan 298.000 kn

Prema prijavi, Mercedes Benz C-klase 220d vrijedi 201.000 kuna. Automobil je 2017. godište i kupljen je rabljen u Njemačkoj, objasnio je Barišić, a cijena je sa svim davanjima.

Barišić je, osim toga, opisao da novac za automobil potječe od kredita i osobne štednje supruge. Kredit od 29.950 eura također je novoprijavljen, a osim dijela za automobil, obitelj njime planira obnoviti i kuću.

Barišić je dostavio i dokument iz kojeg je vidljivo da je njegova supruga podmirila tromjesečni najam prethodnog, bijelog Mercedesa.

Komentari (57)
  • Možda je na Googleu radio od kuće jer isti plaća od 17 000 do 20 000 eura mjesečno pa mu se promijenio život... tko zna?

    16. 4. 2019,   23:23
  • Turopolje Gradnja, firma iz Gradica (dio V.Gorice) sa temeljnim kapitalom od 10/DESET kuna, koja sa svojim podizvodjacima dobiva sve poslove s Velikom Goricom i njenim gradskim firmama, skupa sa svojim podizvodjacima dobro radi. 5% ponekad, 10% najcesce tu 5%, 10% % tam od svakog posla privatnih frirmi s gradom i nakupi se toga. Ovo je jos sitnica, valjda zato da "jalni" narod ne bi previse jamrao. Sve u svemu, PROVIZIJA, provizija, provizija i provizija, je jedina, kao bistar planinski potok jasna vizija hrvatskih politicara. I smisao postojanja. I onih na vlasti i onih koji se za vlast bore. Bas kao sto je vizija Hrvata sutiti (ckomiti, jezik za zubima drzati) i "sluziti domovini" - citaj, pokorno raditi za hrvatske politicare i njihove uze i sire svite i namirivati sva njihove novcano.matrijalne potrebe....Vuk sit, a ovce na broju,

    17. 4. 2019,   06:24
  • Eto, opet se zaboravilo na penthouse zagrebačke ulice, ili je i to vlasništvo žene?! Pardon N.Č. ..... Ide vrijeme dođe rok, eto vraga skok na skok!!!

    16. 4. 2019,   23:48