Obavijesti

News

Komentari 4

Vrkić je bolestan već tjednima, operiran i sad se oporavlja...

Vrkić je bolestan  već tjednima, operiran i sad se oporavlja...
1

Vrkić se uspješno oporavlja od kardiokirurške operacije i trenutno je na oporavku u Krapinskim toplicama. Opravak teče normalnim tijekom, javljaju iz Ured gradonačelnika

VIDEO

Posljednju službenu objavu o zdravstvenom stanju gradonačelnika Osijeka Ivana Vrkića gradska je uprava objavila još 14. svibnja i to na Facebook stranici Grada Osijeka.

U tom je priopćenju javnost doznala kako se Vrkić uspješno oporavlja od kardiokirurške operacije, da je doživio blaži moždani udar te ga očekuje skora rehabilitacija u jednom od centara specijaliziranih za tu svrhu. 

Od tada se Ured gradonačelnika nije oglasio o zdravstvenom stanju Ivana Vrkića. Na upit Glasa Slavonije zašto se građane Osijeka ne informira o zdravstvenom stanju Ivana Vrkića, u Uredu gradonačelnika odgovaraju kako je gradonačelnik na oporavku u Krapinskim toplicama, što je i najavljeno te kako oporavak teče dobro i kako je "ljudski i profesionalno" da se čovjeku dopusti taj oporavak. 

"Ured gradonačelnika Osijeka od zadnjeg priopćenja javnosti 14. svibnja 2019., nije obavještavao javnost o novim detaljima oporavka gradonačelnika Vrkića, budući da novih detalja u načelu nema, oporavak teče normalnim tijekom i nema nikakvih promjena koje bi bile od interesa javnosti. Naime, kako je u spomenutom priopćenju i najavljeno, gradonačelnik se oporavlja od operativnog zahvata u rehabilitacijskom centru. S obzirom na to da je oporavak individualne naravi, prerano je za procjenu datuma povratka gradonačelnika Ivana Vrkića na njegovu dužnost u Kuhačevu 9. Do tada ga sukladno zakonu mijenjaju u svim poslovima i radnim obvezama, njegovi zamjenici Boris Piližota i Žana Gamo", ističu u Uredu gradonačelnika.

Većina gradskih vijećnika, doznaje Glas Slavonije, također nema nikakve informacije o gradonačelniku, pa čak ni neki od njegovih dojučerašnjih najbližih suradnika. Ono što je evidentno jest i da u Gradu funkcionira tek hladni pogon, pa događanja i inicijativa od strane gradske vlasti u Osijeku gotovo i nema.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk
VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca