Obavijesti

News

Komentari 399

Vruće hlačice nisu više u modi, sada se u Novalji nosi "Borat"

Vruće hlačice nisu više u modi, sada se u Novalji nosi "Borat"
4

Središtem Novalje na Pagu prošetao je par, on u toplesu, a žena u oskudnoj traper kreaciji. Kostim u stilu popularnog Borata pokrivao joj je samo grudi i genitalije

VIDEO

Središtem Novalje na Pagu u srijedu oko podne prošetao je par, on u toplesu, a žena u oskudnoj traper kreaciji. Kostim u stilu popularnog Borata pokrivao joj je samo grudi i genitalije.

Pokretanje videa...

24sataTV VIDEO

U društvu muškarca i djevojčice , vjerojatno supruga i kćeri, u svom je osebujnom badiću svratila do bankomata , a potom bezbrižno nastavila dalje šetati. Čitateljica koja ju je fotografirala rekla je kako je riječ o turistkinji jer ju je čula da govori engleskim jezikom. 
Da je odvažnu goluguzu ženu u Novalji na Pagu zaustavio komunalni redar, dobro bi prošla. Oni, kako navodi novaljski gradonačelnik Ante Dabo , nedolično odjevenim turistima i mještanima izdaju uglavnom samo upozorenja. S 500 kuna globe kažnjavaju samo one potpuno gole, kakvih je dosad bilo pet ili šest.

- Od oko 10.000 mladih, koliko je ove godine prošlo Novaljom, kaznili smo ih stotinjak, a među tim kaznama su i one za nošenje i pijenje alkohola na ulici - objašnjava Dabo i dodaje da su izdali novi bonton te ga u 110.000 tisuća primjeraka podijelili agencijama, kampovima i klubovima. Postavili su i brojne znakove upozorenja za sve one kojima ovakve nepodopštine padaju na pamet.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Da je kojim slučajem kraj nje naišao policajac, novaljska “golaćica” bi se puno lošije provela. Policija , naime, one koji goli šetaju gradom kažnjava prekršajnom prijavom za narušavanje javnog reda i mira , odnosno za vrijeđanje moralnih osjećaja građana. Prekršajni sudac nakon toga može izreći kaznu od 200 do 800 kuna ili pak mjesec dana zatvora.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 399
VIDEO

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer

Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a
Žestoke reakcije na Ustavni sud, Benčić: To je udar; Milanović je najavio svoju konferenciju
POSTIZBORNI PREGOVORI

Žestoke reakcije na Ustavni sud, Benčić: To je udar; Milanović je najavio svoju konferenciju

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1