Obavijesti

News

Komentari 39

Vučić iz bolnice: Od ponedjeljka ću opet biti u punom pogonu!

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić, koji je primljen u vojnomedicinsku akademiju u Beogradu zbog kardiovaskularnih problema, poručio je da će od ponedjeljka biti "u punom radnom pogonu"

VIDEO

Hvala liječnicima i zaposlenima na VMA. Hvala svima koji su brinuli. Već od ponedjeljka bit ću u punom radnom pogonu, napisao je Vučić na Instagram profilu #budućnostsrbijeav.

Nakon vijesti da je Vučić primljen u VMA, ranije u subotu njegova savjetnica za medije i odnose s javnošću Suzana Vasiljević potvrdila je da je njegovo zdravstveno stanje "stabilno", ali je "zbog predostrožnosti" zadržan u VMA.

Vučić je u petak u kasnim popodnevnim satima primljen u VMA zbog kardiovaskularnih problema, javila je u u subotu ujutro Radio-televizija Srbije, pozivajući se na priopćenje iz tajništva predsjednika Srbije.

On je u petak imao niz sastanaka u svom uredu među ostalim i s europarlamentarcima koji su sudjelovali u drugom krugu dijaloga o izbornim uvjetima vlasti i oporbe.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Vučić je stabilno, zadržali ga u bolnici zbog predostrožnosti

U petak oko podneva Vučić je nazočio otvorenju Beogradskog parka, te bulevara Woodrowa Wilsona i ulice Nikolaja Kravcova u okviru kompleksa Beograd na vodi.

Srbijanski je predsjednik tom prigodom održao improviziranu tiskovnu konferenciju na otvorenom, koja se u pojedinim momentima, pretvorila u žustar dijalog s novinarima.

Vučiću su postavljena izravna pitanja u vezi s aferom o trgovini oružjem u koju je, po saznanjima medija i obavijestima zviždača iz vojne industrije "Krušik" u Valjevu, umiješan otac ministra policije i visokog dužnosnika Vučićeve Srpske napredne stranke (SNS) Nebojše Stefanovića.

Premda su i Stefanović i Vučić u više navrata nijekali da otac ministra policije Branko Stefanović nema veze s tvrtkom GIM, koja je poslovala s valjevskim "Krušikom", u medijima su se pojavili dokumenti koji Stefanovićeva oca dovode u vezu s trgovinom oružjem.
Vučić je u petak, odgovarajući na pitanja novinara, govorio vrlo temperamentno i na momente polemički, zamjerajući novinarima pojedinih redakcija da su "nepristojni", što se vidjelo i u izravnom prenosu provladine komercijalne TV Pink.

Aleksandar Vučić u bolnici od petka, ima problema sa srcem

Slučaj sporne trgovine oružjem, koji otvara i pitanje mogućih zlouporaba, korupcije i sukoba interesa, u medijima kritički orijentiranim prema aktualnoj vlasti u Srbiji ocjenjuje se kao "najozbiljnija afera do sada", jer je riječ o osjetljivom terenu trgovine oružjem.   

- Ta afera nikako da nestane, najozbiljnije su optužbe i najozbiljniji su igrači koje direktno pogađa, ocijenio je novinar tjednika "Vreme " Andrej Ivanji.

On je podsjetio da su se po prvi puta u javnosti pojavile dvije neusklađene priče - jedna Aleksandra Vučića koji je tvrdio da je Branko Stefanović, otac ministra policije, "mali sitni zaposleni" u tvrtki GIM, a druga ministra Nebojše Stefanovića koji tvrdi kako njegov otac nema nikakve veze sa tom tvrtkom.

- Vučić je u vrijeme kada je to počelo bio ministar obrane, a Stefanović je jedan od ključnih igrača, ustvrdio je Ivanji za N1.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 39
VIDEO

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'
MAJCI VJEŠTAČE MOBITEL

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'

Mještani kažu kako obitelj Ilić godinama nisu viđali u susjedstvu. Kažu kako u toj vikendici već godinama nikoga nema, objekt je zapušten pa susjedima nije najjasnije zašto je obitelj sa sobom tamo povela djecu

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag
Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka
VIDEO: CURICA NESTALA U SRBIJI

Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka

BANJSKO POLJE, SRBIJA - Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag. Roditelji djevojčice ponovno su pozvani u policijsku postaju, ali za sada još nema informacija je li to povezano s kopanjem zemljišta oko kuće gdje je malena Danka nestala.