Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Vučić: 'Nisam htio izaći, ali vođe prosvjeda su kukavice'

None Foto: Srdjan Ilic/PIXSELL

On je u intervjuu za TV Pink kazao da je danas, kada su održane demonstracije ispred Predsjedništva Srbije, završen veliki posao jer je "narod mogao sve vidjeti te  je jasno da nekažnjeg nasilja neće biti"

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je možda bila greška što policija "nije ranije poslana na Radio-televiziju Srbije" kada su prosvjednici nasilno ušli u zgradu u subotu navečer.

On je u intervjuu za TV Pink kazao da je danas, kada su održane demonstracije ispred Predsjedništva Srbije, završen veliki posao jer je "narod mogao sve vidjeti te  je jasno da nekažnjenog nasilja neće biti".

UŽIVO: VUČIĆ IZAŠAO IZ PREDSJEDNIŠTVA Prosvjednici došli do policije i gađali zgradu bocama vode

Ocijenio je i kako bi poslije današnjih prosvjeda u Beogradu dobio više glasova na izborima nego ranije i da se ne boji "laži i nasilja" lidera opozicije.

Vučić je rekao da je danas, kada su prosvjednici napravili obruč oko zgrade Predsjedništva gdje je on držao konferenciju za novinare, u svakom trenutku mogao izaći pred prosvjednike, ali nije želio da netko bude ozlijeđen, javlja TV Pink.

UGOSTILI SU I PERNARA Za rigidne desničare iz Dvera, četnički šegrt Vučić je - ustaša

- Dok bih izlazio bilo bi ozlijeđeno nekoliko ljudi i to sam želio izbjeći - kazao je Vučić i dodao da su vođe prosvjeda "kukavice".

Naveo je da je sinoć ispred zgrade RTS-a bilo 1.584 ljudi, a da je danas ispred Predsjedništva bilo 450 ljudi, a u šetnji 687.

Komentari (34)
  • Nije izasao pred prosvjednike jer se boji za svoj zivot, i onda on nekoga zove kukavicom :D

    17. 3. 2019,   22:57
  • Čujem danas dobar vic...Kaže tata deci,posle prepirke ja sam vam otac,ja sam vlast,oni pitaju a šta je majka,otac kaže ona je opozicija,dobro a šta smo mi deca,vi ste narod kaže tata!Dodju deca kasno iz izlaska iz grada,otvore frižider a on prazan,odu do oca i majke kad oni se sexaju,kažu klinci,vlast hebe opoziciju a narod gladan😂😂tako je slično i ovo...Ništa oni njemu ne mogu...

    18. 3. 2019,   00:00
  • Eto dokle je doslo u Srbiji,cetnik naziva cetnickog vojvodu Ustasom, A vojvoda cetnike kukavicama.

    18. 3. 2019,   07:37