Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Vučićeve riječi su za osudu i s Pupovcem treba porazgovarati'

Komentari (167)
 • Pupovac je mrzitelj hrvatske i Hrvata,jos uvjek sanja o velikoj Srbiji.Treba ga isterat iz sabora i naknut iz hrvatskih institucija.Cetnik bio,cetnik osto

  5. 8. 2018,   13:40
  • treba ukinuti te repove jugokomunizma ..mandate manjina u saboru... ili svesti na max 1 mandat .. tako je logično i svud u svijetu .. pa to nigdje u svijetu ne postoji 8 mandata manjinama u saboru drzave :))))) to je očigledna glupost i loše za državu i naravno domicilni narod iste.. to je ostavština jugosrpskog komunizma koju treba zapravo več je trebalo izmijeniti !!

   5. 8. 2018,   14:46
  • pa zašto ga "volitelji" hrvatske drže u koaliciji?!

   5. 8. 2018,   14:56
  • Zato jer im daje odlucujuci glas da stvore vecinu pa da mogu vladat.Kome uopce treba njih 151 u saboru,toliko ministarstava i izmisljenih radnih pozicija.Drzavu moze vodit 10 ljudi max.

   5. 8. 2018,   15:36
  • Najveći "mrzitelj svega hrvatskog" u koaliciji sa "najvećim voliteljima svega hrvatskog" , zemljo , otvori se .

   5. 8. 2018,   16:04
  • Opstanak hrvatske vlade direktno ovisi o volji "predsednika Vučića" , jedan mig i pada kradezeova vlada . Upitajte se , zašto četniku odgovara da je na vlasti lopovski kradeze .

   5. 8. 2018,   16:09
  • Što vam je taj čovjek skrivio, vampiri. Ne slažem se da je Pupovac mrzitelj Hrvata. On je uvijek davao nama umjerene izjave i nije ni blizu Vučiću. Pa možete misliti kakve sve uvrede čovjek doživljava na dnevnoj razini od naših id**ta samo zato što je Srbin. Ti koji govore protiv njega ustvari mrze Srbe. Nažalost ima i takvih u našim redovima.

   5. 8. 2018,   16:15
  • zamisli samo zašto mrze srbe...šta misliš zbog čega i koga...

   5. 8. 2018,   16:21
  • svim manjinama treba ukinuti dodatna prava,ako živiš u hr onda si hrvat bilo koje vjeroispovjesti bio,zasto u zapadnim zemljama manjine nemaju takva prava,pa u srbiji,to ima samo u hr i treba likovima kao pupovac zabraniti bilo koje obnašanje javne duznosti,saborski zastupnik u hr i umjesto da zahvali sto nije procesuiran zbog učesća u ratu na srpskoj strani on ide na proslavu u tamo neku palanku blatiti hr,a kune obožava

   5. 8. 2018,   17:06
  • podsjetit ću na furija radina, najglasnijeg ugroženog manjinca. osim što ništa nije napravio za svoju manjinu, kao ni za hrvatsku, a sto godina je već u saboru, napravio je za sebe. između ostalog njegova supruga helena štimac-radin (copy da ne tipkam:) 2004. postaje predstojnicom Ureda za ravnopravnost spolova Vlade RH nakon čega 2012. godine postaje ravnateljicom istog Ureda što je i dan danas. Zanimljivost je veća kako je Helena Štimac Radin prva i, za sada, jedina ravnateljica tog Ureda, od njegovog osnivanja 2004. godine temeljem Zakon o ravnopravnosti spolova. Mandat ravnateljica traje 4 godina. Na prvi i drugi mandat birana je za vrijeme premijera Ive Sanadera, a na treći za vrijeme Zorana Milanovića. Četvrti mandat joj je dao premijer Plenković.

   5. 8. 2018,   17:11
  • @no_country_for_old mene mene katolička vjera učine mrziti nikoga, i moliti za one koje smatram neprijateljem. Ne vidim da se ostali koji se deklariraju katolicima, isto čine.

   5. 8. 2018,   17:59
  • maksip24 da smo se molili 95 ovi bi nas poklali ko zeceve.Ja se za njih necu molit,imam za koga to radit.A ovi koji zele opet na nas neka dodu,mi smo spremni

   5. 8. 2018,   19:18
  • makso samo se ti moli...idi kod pupija pa se skupa molite a povedi i radina...

   5. 8. 2018,   19:21
  • Tko se to čudi pa svi znaju da ova vlada i oni koji je podržavaju je puna četnika ,lopova ,izdajnika,ljigavaca,teških kriminalaca,90 posto onih koji nisu branili ovu državu nadmašili su bivšu sdp-ovu vladu uvjerljivo

   5. 8. 2018,   19:53
  • miroslav34 pričaš gluposti. Nitko nije rekao da se 95-te dok ti netko drži pušku nad glavom moliš (samoobrana je dozvoljena), nego da se moliš sada. Oprostiti je ljudski, zar ne? Zapravo najveća ljudska vrlina.

   5. 8. 2018,   21:52
  • no_country_for_old_men, i budem se molio. Sigurno ne budem s vama i raznim osobama koji šripu zubima na druge poput Glasnovića, Bujanca i sličnih..

   5. 8. 2018,   21:52
 • Vućić je Šešeljev učenik i posilni 90-tih a danas je Pupovčem šef iz sjene a pošto je Pupovac dio vlade može se reči da četnici kontroliraju dio naše vlade! Šta se tu ima filozofirat??? "Državotovorni" HDZ koalira sa likom kojem zapovijeda deklarirani četnik! Stavimo prave stvari u pravi kontekst!

  5. 8. 2018,   14:15
  • Nažalost, Pupovac je bio dio svih Vlada do sada.

   5. 8. 2018,   14:33
  • Točno , svi vidimo ali se pravimo slijepi , pitam se kako to ne smeta "domoljubima" na portalu .

   5. 8. 2018,   16:05
  • @Demetra zašto nažalost? Zar je protuustavno da i pripadnik manjina prema Zakonu RH ili Ustavu RH bude u vladi? Neki od njega su puno gori, a on baš nikad ne huška, dok ga neki naši estremni meniji konstantno spominju (i tako sami rade antagonizam prema njemu). Tko je bez grijeha, neka prvi baci kamen. Mene moja vjera uči ljubiti neprijatelje, za vas ne znam.

   5. 8. 2018,   18:01
  • maksip24 on,Pupovac odnosno naša država (U IME KULTURE) financira novine koje se sprdaju sa našom himnom,braniteljima i svime što je hrvatskom pod krikom satire! Protuustavno je da da budu u vladisamo kao manjina pošto ustav ne prepoznaje one koji su iznad ustava i zakona,samo dakle JEDNAKE pred ustavom i zakonom! Može biti 30 manjinaca u saboru ako se preferencijalno-dakle samostalno kandidiraju i ako budu izabrani ali NE NIKAKO da im bude predodređeno unaprijed mjesto samo zato jer su manjina!

   5. 8. 2018,   18:34
  • @gorgon to ti je bar lagano: prestani čitati takve novine. Jel može tako?

   5. 8. 2018,   18:51
  • Ne može tako! Nečemo mi plačat da on sprda našu državu i da mu to još plačamo i još kmeči kako je ugrožen!

   5. 8. 2018,   19:04
  • Jel, ne može kažete. I što ćete učiniti po tome. Uzeti pušku i pucati? Pazite samo što ćete reći, da ne biste prespavali noć jer vam policija reagira kada netko poziva na nasilje. Vidite da može, zakon svakome dopušta da piše što želi. To vam se zove sloboda govora. Dobrodošli u 21 stoljeće.

   5. 8. 2018,   19:11
  • Riješit ćemo srbe legalni putem,REFERENDUMOM, uskoro će biti raspisan i onda zbogom manjinske privilegije i Pupi i ostala yugo kukavelj koja je zaostala još iz 90-tih!

   5. 8. 2018,   19:15
  • @gorgon onda te moram razočarati - ništa od toga. To što tebi neki referenum i donese čak i na Ustavnom sudu, ti sigurno neće u potpunosti nikakve manjine maknuti iz Hrvatske. Na ovaj ili onaj način. Morati ćete svoju mentalnu 'bolest' drugačije izliječiti. Nešto vam se pjeni ispod ustiju. Nije bolest sve što boli...

   5. 8. 2018,   21:54
  • Postat će sasvim nebitni za bilo kakvu političku trgovinu, pa time i nezanimljivi za koaliranje. Čitaj, nema više manjinaca u vlasti. Nikakva naša "metalna bolest" nije u pitanju, nego konačno rješenje nakaradnog sustava, u kojem u upravljanju državom sudjeluju oni koji su ju htjeli rušiti.

   5. 8. 2018,   22:27
  • @Demetra, pričate gluposti. Kako netko 'upravlja' državom ako ima sveg par zastupnika recite vi meni? Čega se vi bojite? Nekog Srbina, babaroge obučenog u Šešelja, da nam 'milu domovinu' vrag ne ukrade, jel. Meni to djeluje kao zate što: klasična zaspljenost za sve srpsko i mržnja prema nekome samo zato jer je Srbin (ili Hrvat, s njihove strane). Čini se da su i vama paranoične oči na sam spomen Srba. Da to što pričete ne drži vodu je tako što sad (barem onim ekstremno desno orijentiranima koji škripe zubima) smeta i HDZ već duže). Sljedeće što će se događati je da će se propitivati i njihovo 'hrvatstvo'. Možete zahvaliti raznim našim huškačima koji su vas fino indoktrinirali (daj Bože da se varam, no vaš zadnji komentar mi ne daje nadu). A vidim da ste se i vi pronašli u "mentalnoj bolesti". Svako dobro vama i Bog vas blagoslovio.

   5. 8. 2018,   22:36
  • @Demetra - ja nisam Srbin. Hrvat sam, rođen u Hrvatskoj, roditelji su mi Hrvati (oba), cijela obitelj dapače (svi djedovi i bake); živim tu cijeli život. I katoličke sam vjeroispovijesti. Prema tome, vidite da očigledno imate nekakav bolestan antagonizam kad nekog tko ne razmišlja kao vi prozivate Srbinom. Ali varate se. Ja sam dakle Hrvat, koliko god to vama sad bilo iznenađenje. Drugo - sami ste izrekli o sebi drugim dijelom komentara kako ste površni. Ja sam vas pitao jasna pitanja: čega se bojite, kako objašnjavate da netko sa jedva par zastupnika, realno, ali zbilja realno kada se sve sagleda - ne može odlučivati o nikakvim bitnim odlukama. A što ste vi odgovorili na to? Pomislili ste da sam Srbin, i rekli "nije nas briga za vas, maknite se čim dalje". Svaka čast na razmišljanju, na pretpostavljanju, na tom snobizmu. Bože dragi, kao rimokatolika žao mi je što živim sa ljudima poput nas u voljenoj mi Hrvatskoj. Može vas biti sram. Vjerujete li vi u Boga, i da li je vas barem malo sram zbog takvih izjava? Bog vam se smilovao.

   5. 8. 2018,   23:44
 • Treba mijenjati zakon i ne dozvoliti da takvi kao pupovac imaju bilo kakvog utjecaja. Ovdje se bogati, a srbiju smatra domovinom. To nema nigdje niti bi to mogao.

  5. 8. 2018,   13:32
  • godinama pišem da treba ukinuti mandate manjinama u hr saboru.. nigdje u svijetu manjine ne odlučuju u saboru i domicilnom narodu .. nama je to loša komunistička ostavština koju TREBA što prije promijeniti ! mooožda jedan mandat ostaviti za sveukupne manjine !

   5. 8. 2018,   14:40
  • Hrvatska nema problem sa manjinama, nego samo sa jednom manjinom, točnije sa velikosrpskim dijelom te manjine. To se riješava Zakonom, zabraniti velikosrpsku ideologiju, znakovlje , spomenike četnicima, govor mržnje , pa tko voli , nek izvoli. Problem je u tome što se to NE želi, već je prioritet praviti i mijenjati Zakone koji legaliziraju pljačku ogromne love. ( pr Zakon o Agrokoru, ovršni Zakon i tome slično ) Time se bavi ova vlada, s Pupavcem kao doživotnim počasnim predsjednikom adezeta , i članom svih njihovih vlada posljie Tuđmana .

   5. 8. 2018,   15:48
  • Nikakvi mi problem sa manjinama nemamo dapace vrlo dobro pridonose drustvu, osim ovih kojima je dozvoljeno da politicki provociraju i to po dogovoru kako bi se bodovi skupljali kod naroda, svi znamo ciji je prijatelj pupovac ne budite naivni, a ovi vucic je obicni laprdan ka i kokolinda koja je iz usta provalila sve i svasta.

   5. 8. 2018,   15:58
  • @jakolishe fascinanto je kako pričaš o komunistima, a glasaš za komuniste?!

   5. 8. 2018,   16:23
  • zagreb znam ja jako dobro za koga i zašto glasam .. jeruj mi da mi ti sigurno ne možeš promijeniti mišljenje :)

   5. 8. 2018,   18:07
  • gospodo bez obzira slagali se mi manje ili više manjine u tolikom broju mandata u CIJELOM SVIJETU nema primjer .. to sve govori kako države funkcioniraju ,a što i zašto mi radimo ??

   5. 8. 2018,   18:09
 • Bačiću trebaš paziti na ton razgovora s Pupovcem, ne zaboraviti da te ta ruka urbaniziranog ortodoksnog četnika hrani.

  5. 8. 2018,   14:02
 • Zašto im se dozvoljava isticanje srpske zastave bez isticanja i hrvatske zastave! Po ustavu stranu zastavu slobodno ističu uz hrvatsku u RH. Tom gestom ne priznaju RH i šire mržnju i netrpeljivost

  5. 8. 2018,   13:57
 • Kada bi smjeli, drži vas za j.ja pa nesmijete. Kada je vlast slatka pa može i sa vragom u kolo.

  5. 8. 2018,   13:33
 • Vučić i Pupavac su danas vodeći velikosrpski ideolozi . Ali Pupavčeva ruka adezetu daje mandat za nastavak pljačke hrvatskog naroda, tako da naravno da neće reagirati nitko i nikako. Isplatiti će mu njegovih 10% za financiranje četničkog pokreta u Hrvatskoj, i to je to.

  5. 8. 2018,   13:52
 • Mislim da je sad svakom jasno kakvu politiku vodi i sprovodi Vucic, prema njemu ne smije biti nikakve obazrivosti, na njegove gnjusne lazi i provokacije trteba odgovoriti ISTINOM, istina ga najvise boli, pitati ga zasto i cijim povodom su srbi poceli balvan revoluciju, ubijanjem i protjerivanjem Hrvata iz njihove Domovine Hrvatske, na nos mu nabiti njegove huskacke cetnicke veliko srbske govore, dok mi pristojno sutimo on laje i napada rezi ko pas na lancu,zavija na mjesec, takve se mora ignorirati, dok ne prihvate istinu onakvu kakva je bila.

  5. 8. 2018,   13:58
 • Oprostiti će on sve Pupovcu samo da ostane na vlasti.

  5. 8. 2018,   15:50
 • Uz mene se u Oluji borio Srbin . Srbin ,a ne Četnik. Skupa smo došli do Dvora na Uni. Dan danas smo dobri. I ne vidim probleme u tome.

  5. 8. 2018,   15:14
  • To isto priča i moj zet, sa Trešnjevke koji je bio u Tigrovima zajedno sa dečkima iz Trešnjeve, etničkim Srbima.

   5. 8. 2018,   16:03
  • nisu svi srbi četnici,ima super ljudi koji su se integrirali u hr društvo,ali ovi dokazani četnici u ratu i miru stalno rovare i takve treba isključiti iz bilo kakve javne funkcije u hr a ako im se ne sviđa neka idu u otađbinu

   5. 8. 2018,   17:08
  • Eto i kod nas isli hrvati i mađari isto 91i99.Svaki državljanin se morao odazvati pozivu.Inač dođe vp pa malo pripita za zdravlje.Neke momke nisu pohvatali i to hrv koji su se krili a u njihovom drustvu je bio jedan moj prijatelj iz Zg inace srbin.Eto i sad tamo zivi al ne sme reci sta je.Poznam inace celi novi Zg,knežiju,jarun,prečoko,špansko pomalo.Nesto malo centra gore.Dobra vam pica u Baskijeri i roštilj kod Rubelja.Bio kod Mome na narodnjacima.Bilo podavno eto:)

   5. 8. 2018,   17:39