Obavijesti

Promo sadržaj

Vulco ti poklanja set vrhunskih zimskih guma

Vulco ti poklanja set vrhunskih zimskih guma
5

Vulco servisna mreža nagrađuje te setom vrhunskih zimskih guma branda Dunlop

Iako nam zima ovih dana stiže s malim zakašnjenjem, Odluka o obveznom korištenju zimske opreme na zimskim dionicama javnih cesta u Hrvatskoj kao i svake godine na snazi je od 15.11.

Kako te zima ne bi dočekala nespremnim, Vulco ti je odlučio pomoći da svog limenog ljubimca pripremiš za zimu na vrijeme i pružiti ti priliku da osvojiš set vrhunskih zimskih guma Dunlop Winter Sport 5 dimenzija 195/65 R15. Upravo ovaj model pobjednik je testa zimskih guma kojeg svake godine provodi ugledni časopis Auto Bild i koji ju je u testu pohvalio kao »vrhunsku gumu bez ijedne mane«.

Sigurno se pitaš što trebaš napraviti da set ovih vrhunskih guma bude tvoj? 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Ispričaj nam svoju najveću zimsku anegdotu koja ti se dogodila s tvojim vozilom, a najkreativniji odgovor i čitatelja ćemo nagraditi ovom vrijednom nagradom. Obrazac za prijavu i pravila natječaja pronađi u nastavku članka.

Vulco je međunarodni lanac nezavisnih brzih servisa i vulkanizera čiji je cilj pružiti tebi i tvom vozilu brzu i vrhunsku uslugu. Vulco mrežu u Hrvatskoj čini 46 servisa, a svoj najbliži Vulco servis pronađi na www.vulco.hr.

Fill out my online form.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Putuj svijetom uz putovnicu u mobitelu
PROMO

Putuj svijetom uz putovnicu u mobitelu

Među prvima u svijetu: Istraži putovanje budućnosti i pridruži se testiranju DTC-a uz podršku MUP-a i AKD-a

Međimurska kuhinja nije nestala: Imamo recepte za odlični teleći odrezak
PROMO

Međimurska kuhinja nije nestala: Imamo recepte za odlični teleći odrezak

Restoran Tajer je prije nekoliko godina u srce Zagreba vratio tradicionalnu kuhinju te slovi kao svojevrsni zaštitnik starinskog, međimurskog načina pripreme hrane
Plodine otvorene u Donjem Miholjcu
PROMO

Plodine otvorene u Donjem Miholjcu

Plodine i u 2024. nastavljaju snažnu ekspanziju maloprodajne mreže trgovina. Godinu nastavljaju otvorenjem još jednog supermarketa, ovoga puta u Donjem Miholjcu. Ovim otvorenjem Plodine broje 132 supermarketa diljem Hrvatske.