Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Novi detalji o monstrumu: Uz ljubavnicu je imao i ljubavnika?

None Foto: screenshot/facebook

Oralno sam ga zadovoljio, a onda je on oralno zadovoljio mene. Imali smo spolni odnos i on se uspaničario pa bez riječi otišao, kazao je Trent Bolte koji se s Wattsom viđao 10 mjeseci

Nakon što je uhićen i osuđen na doživotni zatvor zbog ubojstva trudne supruge i dvije male kćeri, buran ljubavni život Chrisa Wattsa polako dolazi na vidjelo. Osim što je imao ljubavnicu, nova istraga je pokazala da je imao i ljubavnika, javlja The Mirror. 

Trent Bolte (28) ispričao je sve o aferi s Wattsom FBI-u tijekom trosatnog razgovora. Navodno su se upoznali preko aplikacije za 'chatanje' kada mu je Watts pohvalio fotografiju. Dopisivali su se tri sata, a Bolte ga je naposljetku pitao zašto se dopisuje s gay muškarcem ako ima suprugu i obitelj? 

TATA MONSTRUM Ljubavnica ubojice u suzama: 'Nitko ne razumije moju priču'

- Zapravo i ne znam jesam li gay - odgovorio mu je Watts. 

Bolte je FBI-u ispričao i kako je prošao njihov prvi sastanak. 

- Oralno sam ga zadovoljio, a onda je on oralno zadovoljio mene. Imali smo spolni odnos i on se uspaničario pa bez riječi otišao - kazao je. Bez obzira na to, Bolte je istaknuo kako su se nastavili viđati i da je vrlo brzo upoznao i Wattsove kćeri Bellu i Celeste. Hodali su 10 mjeseci. 

Nalazi su se u maloj vikendici u Wyomingu, a Bolteova majka potvrdila je njihovu vezu. Rekla je agentima i kako je Watts u nekoliko navrata njezinom sinu davao novac - 250$, 80$ i 60$, a jedna uplata je bila i za filere za usne. 

Bolte je u jednom trenutku na svom Facebooku napisao kako je njihova veza trajala sve do ožujka ili travnja ove godine i da je znao da je Watts bio oženjen i imao djecu. No, istaknuo je kako to nije znao kada su se upoznali. 

- Rekao mi je da je žrtva emocionalnog i mentalnog zlostavljanja te da je zapeo u braku bez ljubavi, no nije htio ostaviti suprugu zbog Belle i Celeste - napisao je Bolte. 

Komentari (7)
  • Prvo je u dopisivanju rekao da ima suptugu i obitelj- a kasnije nije znao za to????

    14. 12. 2018,   08:25
  • Kada odsluži zatvor, treba mu dati dijete na posvojenje, jel tako hrvatski lumeni koji podržavate prekrasne projekte za posvajanje????

    15. 12. 2018,   08:29
  • Taj ima želudac, svaka rupa mu paše. Ni u WCu ne bi ostao gladan.

    14. 12. 2018,   09:12