Obavijesti

News

Komentari 0

Weekend Media predstavlja urbane gradove Pariz i Berlin

Weekend Media predstavlja urbane gradove Pariz i Berlin

Partneri ovogodišnjeg Weekend Media Festivala su Njemačka i Francuska čiji predavači će sudionike kroz panele, izložbu i glazbu provesti kroz suvremenu kulturu svojih najpoznatijih gradova

VIDEO

Krenule su pripreme za 11. Weekend Media Festival koji je zakoračio u svoje drugo desetljeće. Ove se godine najveći regionalni komunikacijski festival održava od 20. do 23. rujna, a svima dobro poznata lokacija, bivša tvornica duhana u Rovinju, bit će u znaku urbanog Pariza i Berlina. Partneri ovogodišnjeg Weekend Media Festivala tako su Francuska i Njemačka, vodeće europske gospodarske sile, ali i prijestolnice multikulturalnosti, umjetnika, intelektualaca i inovatora.

Tomo Ricov, direktor Weekend Media Festivala istaknuo je: “Pariz i Berlin uspjeli su iskoristiti svoje raznolikosti koje su ključni čimbenik njihove dinamičnosti i stalne obnove. Upravo nam je taj suživot naizgled nespojivih ideja poslužio kao inspiracija za ovogodišnji 11. Weekend.“


Dio programa ovogodišnjeg Weekenda bit će posvećena gostima iz Njemačke i Francuske koji će zajedničkim sudjelovanjem na Weekendu predstaviti ujedinjenost i isprepletenost Europe. Kroz predavanja i panele upoznat će nas s najboljim marketinškim, medijskim i poslovnim praksama svojih zemalja, a u popratnom programu provest će nas kroz suvremeni Berlin i Pariz.  

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Izložbom i glazbom zavirit ćemo u život modernog bon vivanta, pronaći pariški šarm u najsuvremenijim izumima i doznati kako u Berlinu koegzistiraju punkeri i poslovnjaci, zahrđali bicikli i luksuzni njemački automobili, cijenjeni slikari i grafiteri – i svi se osjećaju dobrodošlo. 

Berlin i Pariz su oduvijek poznati kao gradovi slobode za ljude čija osobnost i način razmišljanje izlaze iz društveno zadanih okvira. Upravo takve ljude, vizionare naše industrije, trudimo se okupljati na Weekendu. Zato nam je jako drago da su nam ove godine partneri države i gradovi koji potiču različitosti i kreativno razmišljanje. Sigurno ćemo imati što naučiti jedni od drugih”, kazao je Nikola Vrdoljak, direktor programa Weekend Media Festivala.

Pripreme za 11. Weekend Media Festival su u punom jeku. Early bird kotizacije već su u prodaji i do 1. svibnja mogu se kupiti po izuzetno povoljnoj cijeni od 1.200 kuna. Svi marketingaši svoje radove mogu prijaviti na sedmi po redu BalCannes, a najbolje digitalne radove u regiji predstavit će najvažnija digitalna nagrada, SoMo Borac.

Osim po konstruktivnim, a ponekad i provokativnim raspravama o trendovima u komunikacijskoj industriji, Weekend je poznat i po najboljim tulumima. I ove godine nas očekuje raznovrstan glazbeni program i druženja do dugo u noć.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag

Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka
VIDEO: CURICA NESTALA U SRBIJI

Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka

BANJSKO POLJE, SRBIJA - Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag. Roditelji djevojčice ponovno su pozvani u policijsku postaju, ali za sada još nema informacija je li to povezano s kopanjem zemljišta oko kuće gdje je malena Danka nestala.
Četvrti je dan potrage za malom Dankom (2) u Srbiji! Na mjesto događaja stigle specijalne ekipe
NOVA SAZNANJA?

Četvrti je dan potrage za malom Dankom (2) u Srbiji! Na mjesto događaja stigle specijalne ekipe

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora