Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Za festival je angažirao svog direktora i voditelja kampanje

None Foto: Ivo Čagalj/Pixsell

Direktor Kerumove tvrtke je ujedno i čelnik gradske tvrtke, a za organizaciju dviju manifestacija dobit će 640.000 kuna, a voditelj kampanje 300.000, piše Tportal

Splitski ljetni zabavni program organizirat će gradska tvrtka Split gradnja čiji je direktor istovremeno i direktor Kerumove tvrtke Koteks, a šef gradonačelnikove predizborne kampanje organizirat će Festival uličnih svirača za 300.000 kuna, piše Tportal. 

Split gradnja će dobiti 640 tisuća kuna za organizaciju dviju manifestacija, Cili svit u Splitu i Ljetni koncertni program. Na njenom čelu kao jedini član uprave je Mario Dedić. Iako je kao direktor Kerumovog Koteksa u sukobu interesa, iz gradonačelnikova ureda objasnili su Tportalu da Dedić gradskom tvrtkom upravlja 'volonterski' te da sukoba nema. Iako je Split gradnja registrirana za građevinske pothvate te je najavljivana gradnja jeftinih stanova, dogradonačelnica Anđelka Visković tvrdi da je registrirana i za organizaciju gradskih manifestacija, što, tvrdi Tportal, nije točno ako se pogleda sudski registar. 

Damir Karaman, koji je vodio Kerumovu kampanju, sa svojom tvrtkom Karaman koncert organizirat će Festival uličnih svirača. 

>>>Izvorni tekst možete pročitati ovdje

Komentari (5)
  • valjda će sviraći dobiti pare,ne direktor,bemu

    8. 2. 2011,   20:33
  • gradjevinska firma organizira splitsko ljeto? :)))) vrlo logicno, nema sta...

    8. 2. 2011,   21:26
  • znaju splićani izabrati ,nema šta .mislim da fani u krevetu bičem barata

    9. 2. 2011,   11:00